Fi-Yapı mağdurları ağlarken, sahibi “FETÖ”cülükten rüşvetle mi tahliye oldu?

Tarih; 14 Ekim 2010… Beşiktaş Kulübü’nün Nevzat Demir Tesisleri’nde, Başkan Yıldırım De­mirören’in deyimiyle “Kulüp tarihinin en önemli işi” ya­pılıyor! Başkan ve Fi...

Tarih; 14 Ekim 2010…
Beşiktaş Kulübü’nün Nevzat Demir Tesisleri’nde, Başkan Yıldırım De­mirören’in deyimiyle “Kulüp tarihinin en önemli işi” ya­pılıyor! Başkan ve Fi Yapı İnşaat Şirketi’nin sahibi Fikret İnan, kulüp tarihinin bu en önemli (!) işi için imza atıp el sıkışıyor! İnan, gazetecilere “Çok onurlu (!) bir iş oldu” diyor!.. Tarihi stadyum­daki “İnönü” adının önüne, yap­satçılıkla uğraşan şirketinin isminin konulması, yani bundan böyle Fi Yapı İNÖNÜ STADYUMU olarak anılması için, kulübe 2 yılda toplam 6.5 milyon dolar ödeyeceğini söylü­yor! Milli Mücadele kahramanı, Cumhuriyetimizin kurucula­rından “İNÖNÜ”nün adı ile Fi Yapı yan yana gelince, kulüp tarihinin en önemli ve onurlu işi tamamlanmış oluyor!..

★★★

Oysa o tarihlerde finansman batağına sürüklenen Fi Yapı, taahhütlerini yerine getirmekte zorlanmaya başlıyor! (Ama gazetelere verdiği çarşaf çarşaf ilanlarla tüketicileri yanılttığından, SÖZCÜ’deki köşemde, 2012”den itibaren dile getirdiğim acı gerçeği kimsecikler yazamıyor!..)
Fi Yapı mağdurlarının bana yolladıkları mesajları okusanız, yüreğiniz yanar. Kimi eşinden ayrılmış, kimi borç batağına batmış, kiminin hayatı kararmış!.. Aralarında intihar edenler bile var. Mağdurlar “Ne olur bizim yaşadıklarımızı yaz” diye yalvarıyorlar! Ben de yazıyorum. İşte Fi Yapı gerçeği:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 505 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 155 Okunma Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu hakkında görevi suistimal raporu 20 Mart 2024 | 332 Okunma Uzayıp giden ucuz et kuyruklarına bakarken!.. 15 Mart 2024 | 156 Okunma Esenyurt, Kudüs, Mekke, İslam, Gazze ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı!.. 08 Mart 2024 | 103 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar