Fenerbahçe'de siyaset mi yapılıyor?..

Dünyaca ünlü ressamımız, büyük Fenerbahçeli değerli dostum Bedri Baykam, cumartesi günü yapılan “2022 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı”nda yaşanan olaylarla ilgili olarak bu...

Dünyaca ünlü ressamımız, büyük Fenerbahçeli değerli dostum Bedri Baykam, cumartesi günü yapılan “2022 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı”nda yaşanan olaylarla ilgili olarak bu köşenin okurlarına bir mektup gönderdi.

Aynen Yayınlıyorum:

★★★

“Değerli SÖZCÜ okurları,

Cumartesi yapılan Fenerbahçe Mali Genel Kurulu’nda çok tatsız olaylar oldu. Herkesin eleştiri hakkı vardır. Ama bu hiçbir zaman had aşma ve seviyesizleşme sebebi olamaz!

Sevgili dostum, Türkiye’de dürüstlük simgesi olan Uğur Dündar’ın yaşanan olaylara ve holigan gibi davranan kimi katılımcıların ağır baskılarına tepki olarak istifa etmek istemesi (Ne mutlu bize ki taraftarların sesini dinleyerek istifasını geri çekti) hakkında, her duyarlı Fenerbahçeli gibi ben de çok üzüldüm ve tepki verdim. Kurucusu olduğum “Sarı Lacivert Aşk Grubu”, Genel Kurul’da yaşananlar hakkında, şu bildiriyi yayınlamayı uygun gördü:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.379 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 412 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 511 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar