Eski bir hesap uzmanı olarak Bay Kemal!..

Günlerdir seçimleri Millet İttifakı’nın kazanması halinde halkımızın kaçırılan yüzlerce milyar dolarlık parasının ve mal varlıklarının geriye nasıl getirileceğini anlatmaya...

Günlerdir seçimleri Millet İttifakı’nın kazanması halinde halkımızın kaçırılan yüzlerce milyar dolarlık parasının ve mal varlıklarının geriye nasıl getirileceğini anlatmaya çalışıyorum.

Bu nedenle ittifakı oluşturan 6 siyasi parti liderinin imzalarını taşıyan 2.500 maddelik mutabakat metnini çok önemli ve değerli buluyorum.

Öncelikle Bay Kemal’e güveniyorum.

Zira kendisi eski bir hesap uzmanıdır.

Hesap uzmanı deyip geçmeyin. Onun çalıştığı dönemde Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanları Kurulu’nda, devletin en seçkin bürokratları görev yaparlardı.

Hesap uzmanları trilyonluk vergi kaçaklarının peşine düşer, Hazine’ye gelir sağlaması gerekirken, kaçakçıları servet sahibi yapan paraların son kuruşuna kadar tahsil edilmesini sağlarlardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Uzayıp giden ucuz et kuyruklarına bakarken!.. 15 Mart 2024 | 155 Okunma Esenyurt, Kudüs, Mekke, İslam, Gazze ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı!.. 08 Mart 2024 | 103 Okunma Milli muharip uçağımız KAAN’ın ilk deneme uçuşu ve sonrasındaki yorumlar... 07 Mart 2024 | 1.062 Okunma Tek kişilik en büyük siyasi parti!.. 06 Mart 2024 | 387 Okunma Seçim kumpası!.. 01 Mart 2024 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar