Ekrem İmamoğlu’na FETÖ’cü, PKK’cı çamurunu sıçratmaya çalışanlara!..

Sizin de dikkatinizi çekmiştir. Artık Ekrem İmamoğlu nereye giderse, karşısına bir provokatör çıkarılıyor. Amaç onu sinirlendirmek ve oluşacak görüntüleri montajlayıp servis ederek...

Sizin de dikkatinizi çekmiştir. Artık Ekrem İmamoğlu nereye giderse, karşısına bir provokatör çıkarılıyor.
Amaç onu sinirlendirmek ve oluşacak görüntüleri montajlayıp servis ederek vatandaştaki “Ne sabırlı adam, hiç kızmıyor, sinirlenmiyor, en olumsuz durumlarda bile kucaklayıcı, barış dolu mesajlar veriyor” şeklindeki kanaati tersine çevirmek.
Son olarak cuma namazına gittiği caminin girişinde bir militan “PKK”lı diye bağırıp tahrik etmeye çalışmış. Cemaat de İmamoğlu”nu hep birlikte alkışlayarak tepkisini göstermiş.
Bu haberi okurken “Bakalım 23 Haziran’a kadar daha hangi iftiraları atıp ne tür vicdansızlıklar sergileyecekler” diye düşünmekten kendimi alamadım. Bu arada aklıma hedefi olduğum benzer bir karalama operasyonu geldi…

★★★

“Ünlü gazeteci Uğur Dündar’ın daha önce soyadı ‘Dindar’mış!
Anlayacağınız, soyadından sadece bir harf değiştirmiş!
Bir harf değişikliği bile, anlamı ne kadar farklılaştırıyor değil mi?
‘Uğur Dündar, ailesinden gelen ‘Dindar’ soyadını ‘Dündar’ olarak değiştirdi. Bu tek harfti ama, bu önemli değişiklik, yakışıklı ve gözü yukarılarda yeni bir televizyoncu için önemliydi. Din düşmanı olduğundan değil elbet. Dindar algılanmayı uygun bulmadığından!..”

★★★

Okuduğunuz yazı; yandaş Yeni Şafak Gazetesi’nde 14 Kasım 2013 tarihinde, yani FETÖ’nün cadı avının sürdürdüğü ve yoğun algı operasyonları yaptığı süreçte yayımlandı.
Yazarı Osman Özsoy sıradan biri değildi, profesördü!.. Hem de gazeteci yetiştiren bir profesör!..
O tarihlerde radyo ve televizyon habercilerine yüksek lisans ve doktora dersleri veriyor, haberciliğin evrensel ilkeleriyle (!) etik değerleri (!) öğretiyordu!.
Ama gelgelelim o yazıyı kaleme alırken, ilkokulda duvar gazetesi çıkaran öğrencilerin bile haberdar oldukları çok önemli bir ilkeyi uygulamamıştı!
Gerçekte “Dindar” olan soyadını “Dündar” olarak değiştirdiğini iddia ettiği kişiyi arayıp, bunun doğru olup olmadığını sormaya gerek görmemişti!..

★★★

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 504 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 155 Okunma Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu hakkında görevi suistimal raporu 20 Mart 2024 | 332 Okunma Uzayıp giden ucuz et kuyruklarına bakarken!.. 15 Mart 2024 | 156 Okunma Esenyurt, Kudüs, Mekke, İslam, Gazze ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı!.. 08 Mart 2024 | 103 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar