Dip dalga!..

Dün, akşama doğru… Hafiften bir rüzgar esiyor, ufukta beyaz yelkenliler, batan güneşe doğru ilerliyor. Yaz günlerinin en sevdiğim bu saatlerinde, bulunduğu tepeden Ege’nin harikulade koylarına bakan bir mekanda, arkadaşlarla...

Dün, akşama doğru…
Hafiften bir rüzgar esiyor, ufukta beyaz yelkenliler, batan güneşe doğru ilerliyor.
Yaz günlerinin en sevdiğim bu saatlerinde, bulunduğu tepeden Ege’nin harikulade koylarına bakan bir mekanda, arkadaşlarla sohbet ediyoruz.
Konumuz seçimler ve sandık güvenliği…

* * *

Onlara CHP’nin, hiç durmadan adeta arı gibi çalışan Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran’ın bir gece önce düzenlediği etkinliğe konuşmacı olarak katılan CHP Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Adayı Mehmet Ali Çelebi’nin yaptığı uyarıları aktarıyorum.
Özü sözü bir, sağlam kişiliğe sahip, kalbi vatan için çarpan bu genç siyasetçiyi tanımış olmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirttikten sonra “Bakın” diyorum:
“Sosyal medyaya düşen videolardan da anlıyoruz ki sandık görevlileri ve müşahitler, seçim günü sabahı en geç saat 06.00’da sandık başında bulunmazlarsa, AKP’liler daha başlamadan bu işi bitirecekler!..”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 505 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 155 Okunma Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu hakkında görevi suistimal raporu 20 Mart 2024 | 332 Okunma Uzayıp giden ucuz et kuyruklarına bakarken!.. 15 Mart 2024 | 156 Okunma Esenyurt, Kudüs, Mekke, İslam, Gazze ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı!.. 08 Mart 2024 | 103 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar