Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderlerle yaptığı olağanüstü toplantı!..

Halk TV’de, başarılı haberci Lale Özan Arslan’ın sunduğu Ana Haber Bülteni’nin stüdyo konuğuyum. Bir yandan büyük mizah ustaları dostlarım Metin Akpınar ve Müjdat Gezen’i...

Halk TV’de, başarılı haberci Lale Özan Arslan’ın sunduğu Ana Haber Bülteni’nin stüdyo konuğuyum.
Bir yandan büyük mizah ustaları dostlarım Metin Akpınar ve Müjdat Gezen’i tanıdığım yönleriyle anlatıyor, diğer yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın olağanüstü çağrısıyla bir araya gelen ve onun başkanlığındaki toplantıları saatlerdir süren liderler zirvesinin sonuçlanmasını bekliyoruz.
Çok geçmeden kulaklığımıza, zirvenin bittiği işareti geliyor ve hemen Beştepe’deki Fatih Ertürk kardeşimize bağlanıyoruz.
Fatih heyecanla bildiriyi okuyor:
“Aziz Milletimiz,
Ülkemizin peşpeşe yaşamak durumunda kaldığı seçim süreçleri, hem ekonomimizin içinden geçtiği sıkıntılı durumun bertaraf edilerek düze çıkmasında, hem de coğrafyamızdaki yeni tehditlerle mücadelemizde bazı olumsuzluklara sebebiyet vermiş ve bunların giderilmesi amacıyla Meclis’imizde gurubu bulunan tüm siyasi parti liderlerinin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında olağanüstü toplanmalarını zorunlu kılmıştır.
Seçim propagandası dönemleri, mevcut siyasi gerilimleri ve toplumsal kutuplaşmaları da artırmakta, hatta körüklemektedir. Oysa Türkiye’nin iç ve dış sorunlarla kararlı biçimde mücadele edebilmesi için her zamandan daha fazla birlik ve bütünlüğe ihtiyacı vardır. Bunun yolu da milletimizin siyasi görüş farklılıklarını bir yana bırakarak “başka Türkiye olmadığı” bilinciyle yeniden kucaklaşmasından, tıpkı Çanakkale ve Dumlupınar’daki gibi omuz omuza vererek, topyekün hareket etmesinden geçmektedir.
Çanakkale ve Dumlupınar ruhu da bize, gerilim yerine huzuru, kutuplaşma yerine kucaklaşmayı, nefret  yerine hoşgörüyü, öfke yerine sevgiyi, kavga yerine barışı egemen kılmak zorunda olduğumuzu söylemektedir.
Aziz Milletimiz;
Meclis’te grubu bulunan siyasi partilerimizin Sayın Genel Başkanlarının yurt sevgisiyle dile getir...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 409 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 508 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 162 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar