Çiftlikbank, Tankerbank, şimdi de Fırınbank

Öylesine garip bir dönemden geçiyoruz ki inanılması zor olaylar doğalmış gibi görülüyor, hayatın akışında hiç dikkate alınmaması gereken sıradan olaylar ise aşırı...

Öylesine garip bir dönemden geçiyoruz ki inanılması zor olaylar doğalmış gibi görülüyor, hayatın akışında hiç dikkate alınmaması gereken sıradan olaylar ise aşırı büyütülüyor!..

★★★

Çiftlikbank’ın “Tosuncuk”u  Mehmet Aydın’ın, binlerce insanı kısa sürede kopacağı çok belli olan saadet zincirinin halkaları haline getirebilmesi başka nasıl açıklanabilir ki!..
Allah’tan Uruguay’daki malikanesi, yatı ve sıfır kilometredeki Ferrari’sinin yanı sıra, New-York”taki milyon dolarlık dairesini yazdık da İnterpol harekete geçerek “Tosuncuk Mehmet”i en çok aranan kaçaklar listesine aldı!.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 409 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 327 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 508 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 162 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar