Çaldığınız yılları geri verebilir misiniz?..

Ergenekon, Balyoz, Askeri Casusluk, Komutanlara Suikast, Odatv ve Fenerbahçe kumpasları çöküp, mağdurlar cezaevinden çıktıklarında Deniz Kuvvetleri’nin “efsane” subaylarından emekli Binbaşı Levent...

Ergenekon, Balyoz, Askeri Casusluk, Komutanlara Suikast, Odatv ve Fenerbahçe kumpasları çöküp, mağdurlar cezaevinden çıktıklarında Deniz Kuvvetleri’nin “efsane” subaylarından emekli Binbaşı Levent Bektaş’ı aramıştım.

Kendisine hem geçmiş olsun dileklerimi iletmek, hem de düşündüğüm televizyon röportajı hakkında konuşmak istiyordum.

Telefon açıldı ve “Alo…” der demez kapandı. Meşgul olabileceğini düşünürken bu kez “o” aradı:

“Kusura bakmayın, cezaevine girdiğimde dokunmatik telefonlar yoktu. Yanlış bir düğmeye basmışım, o nedenle kapandı” dedi.

Konuştuk ve vedalaştık. Yaklaşık 10 dakika sonra telefonum yine çaldı… Ekrana düşen numaraya baktım, arayan yine kendisiydi.

“Buyurun…” dedim. “Lütfen bağışlayın Uğur Bey, yine
yanlış bir düğmeye basmışım. Alışmak biraz zaman alacak galiba!”
dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 499 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 155 Okunma Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu hakkında görevi suistimal raporu 20 Mart 2024 | 332 Okunma Uzayıp giden ucuz et kuyruklarına bakarken!.. 15 Mart 2024 | 156 Okunma Esenyurt, Kudüs, Mekke, İslam, Gazze ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı!.. 08 Mart 2024 | 103 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar