Beka oldu şaka!..

Önceki gece tüm yandaş kanallar, 31 Mart’a kadar “beka tehdidi” olarak gösterdikleri İmralı’daki Abdullah Öcalan’ın, yani terör örgütü liderinin propagandasını yaparak, bir bakıma Ekrem İmamoğlu’nun bu seçimi kazandığını ilan etmiş oldular!..

Öyle ki daha düne kadar CHP’yi PKK ile yapışıkmış gibi göstererek, Ekrem İmamoğlu’nu destekleyenleri vatan haini ilan edenler, Anadolu Ajansı eliyle servis edilen “Öcalan Kürt seçmenin tarafsız kalmasını istedi” içerikli habere, sanki bir can simidiymiş gibi balıklama atladılar!..
Anlaşılan o ana kadarki kumpaslar ve iftiraların İmamoğlu aleyhine işlemediği görülmüş, gözü kara bir şekilde Öcalan’ın açıklamasına sığınılmıştı.
Ondan medet umulurken Kürt seçmen yurttaşlarımızın tercihlerine de saygısızlık yapılmıştı!..
Evet düne kadar devlet için beka sorunu olan Öcalan gitmiş, İstanbul’daki AKP hakimiyetinin devamını sağlayacak bir “beka umudu” gelmişti!..

★★★

Aylardır tüm devlet gücünün kullanılmasıyla sürdürülen kara propagandaların, kumpas ve iftiraların, işi Pontus’a, Sisi’ye kadar götüren akıl tutulmalarının nedeni çok açık:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 409 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 327 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 508 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 162 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar