Aydın bey

Sevgili okurlarım, Önceki günden bu yana, herkes Doğan Grubu’nun satışı konusunda ne düşündüğümü soruyor. Beni tanıyorsunuz. Kişiler ve kurumlar hakkında zaman ve mekana göre farklı konuşan...

Sevgili okurlarım,
Önceki günden bu yana, herkes Doğan Grubu’nun satışı konusunda ne düşündüğümü soruyor.
Beni tanıyorsunuz. Kişiler ve kurumlar hakkında zaman ve mekana göre farklı konuşan biri değilim. Aydın Doğan hakkında dün ne söylediysem, bugün de o sözlerimin arkasındayım.
Son gelişmeler üzerine yorum yapmıyor ve sizleri, STAR TV’nin Doğan Grubu tarafından 2011 yılında Ferit Şahenk’in patronu olduğu Doğuş Grubu’na satışından hemen sonra, internetteki www.turktime.com adlı haber sitesi için Genel Yayın Yönetmeni Ersin Tokgöz’ün benimle yaptığı röportajın özetiyle baş başa bırakıyorum:

* * *

SORU: Her ne kadar bir profesyonel olsanız da sizin Doğan Grubu’yla profesyonellikten öte bir bağınız vardı. Aydın Doğan’la çok yakındınız ve biliyoruz ki ciddi maddi imkânlar sunulmasına rağmen bu bağı koparıp başka bir gruba geçmediniz. Dolayısıyla bu kopuş herkes için sürpriz oldu. Gerçi genel olarak açıkladınız ama perde arkasında gerçekten de neler oldu? Kopuş nasıl başladı?  Neler yaşandı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 409 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 327 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 508 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 162 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar