Atı alan Üsküdar’ı geçtikten sonra!..

Suriye’ye gidip dönen bir gazeteci “Libya’da, Mısır’da diktatörleri deviren mücahitler şimdi Suriye’de çarpışıyorlar’’ demiş.Bu kişilerin “Cihat’’ için Suriye’de...

Suriye’ye gidip dönen bir gazeteci “Libya’da, Mısır’da diktatörleri deviren mücahitler şimdi Suriye’de çarpışıyorlar’’ demiş.

Bu kişilerin “Cihat’’ için Suriye’de olduklarını söylemiş!

Oysa tarafsız uzmanlar, Arap Baharı (!) rüzgarlarının esmeye başladığı ilk günden beri, Kuzey Afrika ve Ortadoğu’yu yeniden şekillendiren projenin sahibinin Amerika’nın önderliğindeki bazı Batı ülkeleriyle İsrail olduğunu söylüyorlar.

Ortadoğu’daki operasyonda ise başta Suudi Arabistan olmak üzere Katar, Emirlikler ve Türkiye, bu ülkelerin yanında yer alıyor.

Esad’ın devrilmesinin hedeflendiği süreçte başrolü, Türkiye üstleniyor. Muhaliflerden oluşan Özgür Suriye Ordusu’nun internet sitesinde yapılan “Merkez üssümüz Hatay’dır’’ açıklaması, bu gerçeğin belgesi olarak görülüyor.

★★★

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 409 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 508 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 162 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar