Atatürk düşmanlığı ve kıskançlık bir araya gelince!..

Günlerdir yalanla, dolanla, küfürle, hakaretle, iftirayla linç ediyorlar. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Atatürk’e saldırıların doruğa çıktığı bir dönemde, 1,5 milyon eve Atatürk...

Günlerdir yalanla, dolanla, küfürle, hakaretle, iftirayla linç ediyorlar.
Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Atatürk’e saldırıların doruğa çıktığı bir dönemde, 1,5 milyon eve Atatürk ışığının girmesini kabul edemeyenler, “Mustafa Kemal”in yazarı Yılmaz Özdil kardeşimi ve Kırmızı Kedi Yayınevi’ni itibarsızlaştırmak için medya tarihinin en büyük linçini yapıyorlar.

★★★

Kitabın 17.5 liraya okurlarla buluştuğunu unutturmak istiyorlar.
Sadece 1881 adet olan koleksiyon baskısının 2.500 liraya satılması karşılığında sağlanan gelirin, “çocuk versiyonu”nun yoksul Anadolu köylerine ücretsiz gönderilmesi için harcanacağını toplumun bilmesini istemiyorlar.
Hiçbir zorunluluk olmamasına karşın, Darüşşafaka’ya yapılan büyük bağıştan, Vefa Lisesi’ne yönelik yardımdan, şu ana kadar sözü edilmeyen iyiliklerden asla bahsetmiyorlar.
Yılmaz’ı basın tarihinin en çok satan kitabında imzası olan çok başarılı bir yazar olarak değil de, yüz kızartıcı suçlar işlemiş bir üçkağıtçı gibi anlatıyorlar.
Korkunun dağları beklediği “cadı avı” süreçlerinde onun kumpaslara maruz kalan Atatürkçü-yurtsever subaylarla, siyasetçi, gazeteci ve aydınlara alkışlanacak bir cesaretle sahip çıkan, dik duruşundan asla ödün vermeyen, kalemini satmayan, yağcılık-yalakalık yapmayan ve her dönemde güç odaklarına karşı haksızlığa uğrayanları savunan yiğit ve onurlu bir gazeteci olduğuna hiç değinmiyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 409 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 510 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 163 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar