Atatürk düşmanlarının yaymaya çalıştıkları yalanlar!..

Sevgili okurlarım,Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 81’nci yıl dönümünde sevgi, saygı, minnet ve rahmetle anarken, dikkatlerinizi, ona düşman olanların yaydıkları yalanlara çekmeye çalışacağım.

Bu nedenle Atatürk’e düşman bir çevrede büyümesine karşın, katıksız Atatürk sevgisinden ve Cumhuriyet’e bağlılıktan asla vazgeçmeyen değerli bir okurumun yaşadıklarını paylaşmakta yarar görüyorum:

★★★

“Maalesef babam (Allah rahmet etsin) ve çevresi, Atatürk düşmanıydı. Ben Atatürk’e ilişkin akıl almaz sığ ve adi hikayeler dinleyerek büyüdüm. On iki yaşımdan itibaren de ona karşı yapılan bu haksızlıkla mücadele ettim. Burası çok ilginç değil mi? Böylesine yoğun Atatürk düşmanlığına rağmen nasıl oldu da karşı duruşuma izin verdiler?

Ayrıntıya babamın nasıl biri olduğunu anlatarak gireyim. Hani belgesellerde duyduğumuz ‘nesli tükenme’ ifadesi var ya, işte babam tam da öyle, nadir bulunacak dürüst bir insandı. Asla yalan söylemezdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 409 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 327 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 508 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 162 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum