Mezar taşları oy kullanacaklar mı?

Her yerde karşımıza çıkıyorlar. Hatta çıkmaktan da öte adeta fışkırıyorlar. İnanmayan, önceki gün İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın sosyal medya hesabından...

Her yerde karşımıza çıkıyorlar.
Hatta çıkmaktan da öte adeta fışkırıyorlar.
İnanmayan, önceki gün İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın sosyal medya hesabından paylaştığı çarpıcı gerçeğin görüntülerine baksınlar. Artvin’deki CHP’li gençler, adeta dedektif gibi çalışarak, bir mahallenin sokak aralarında uzun süredir yaşanmadığı için enkaza dönüşmüş iki konut bulmuşlar. Muhtarlıkta askıya çıkarılan listelerden, yıllardır in, cin top oynayan bu metruk yapılarda, toplam 64 seçmenin yaşadığını (!) belirlemişler!
Öyle mezbelelik bir yer ki orada ancak fareler yaşayabilir!
Ancak onların sayısı bile 64’ü bulmaz!..

★★★

Yurdun dört bir yanında birileri, iktidarın riskli gördüğü yerlere, güçlü bulunduğu bölgelerden seçmen kaydırmışlar!
CHP’nin çalışkan isimlerinden, geçen dönem İstanbul milletvekilliği de yapan gazeteci Barış Yarkadaş’ın iddiasına göre; son yerel seçimlerde AKP’nin kılpayı kazandığı Üsküdar’a, Sultanbeyli’den aktarımlar olmuş.
Adalar, Çatalca ve daha birçok il ve ilçede de durum farksızmış.
Çatalca’da son yerel seçimi CHP 800 oy farkla kazanmış. Ama gelin görün ki bu operasyonla 900 seçmen birden aktarılmış. Nasıl da ince bir hesap değil mi?
Yarkadaş, o bölgelerde yaşamamalarına rağmen, orada ikamet ediyormuş gibi gösterilen kaydırma seçmenlerin seçim günü kaydedildikleri il ve ilçelere getirilip oy kullandırıldıktan sonra, tekrar geri götürüleceklerini, tüm organizasyonun şimdiden yapıldığını öne sürüyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Uzayıp giden ucuz et kuyruklarına bakarken!.. 15 Mart 2024 | 155 Okunma Esenyurt, Kudüs, Mekke, İslam, Gazze ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı!.. 08 Mart 2024 | 103 Okunma Milli muharip uçağımız KAAN’ın ilk deneme uçuşu ve sonrasındaki yorumlar... 07 Mart 2024 | 1.062 Okunma Tek kişilik en büyük siyasi parti!.. 06 Mart 2024 | 387 Okunma Seçim kumpası!.. 01 Mart 2024 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar