Kemal Sunal'ın ailesinin hukuk mücadelesi!..

Bu köşenin okurları, Türkiye’nin en başarılı ve en sevilen aktörlerinden, büyük Vefalı, merhum Kemal Sunal’ın hayatımdaki yerini ve onu ne kadar çok sevdiğimi bilirler. Ayrıca, bugüne kadar...

Bu köşenin okurları, Türkiye’nin en başarılı ve en sevilen aktörlerinden, büyük Vefalı, merhum Kemal Sunal’ın hayatımdaki yerini ve onu ne kadar çok sevdiğimi bilirler.
Ayrıca, bugüne kadar sayısız kez ekrana gelmelerine karşın, filmlerinin her televizyon gösteriminin ilgiyle izlenmeye devam ettiğini ve bunun kuşaklar boyu, hatta insanlar yaşadıkça devam edeceğini yazdığımı da hatırlarlar.
Ancak sevgili Kemal, o yapımlardan hak ettiği parayı kazanamadığı gibi, vefatından sonra değerli eşi ve iki çocuğu da hiçbir gelir sağlayamadılar.
Sürüp giden bu haksızlığın hem aileyi hem de Kemal’i sevenleri rahatsız etmesi üzerine, eşi Gül Sunal ve çocukları hukuk mücadelesi başlattılar.
Bu konuda hep suskun kalmayı tercih eden Gül Sunal, kamuoyundaki tartışmanın büyümesi üzerine ilk kez içini, bir mektupla bu satırların yazarına döktü.
İşte o mektup:

★★★

“Sevgili Uğur Dündar,
Günlerdir kamuoyunu meşgul eden telif hakkı ile ilgili davalarımız konusunda, gerek Kemal Sunal’ı sevenlerden, gerekse değerli basın mensubu dostlarımızdan gelen istek doğrultusunda açıklama yapmamız kaçınılmaz oldu.
Adaletin yerini bulması için konuyla ilgili oluşan yanıltıcı algıyı ortadan kaldırmak istiyoruz. Bu vesileyle yaşananları ve dava sürecini sizinle paylaşmayı arzu ettik.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Uzayıp giden ucuz et kuyruklarına bakarken!.. 15 Mart 2024 | 155 Okunma Esenyurt, Kudüs, Mekke, İslam, Gazze ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı!.. 08 Mart 2024 | 103 Okunma Milli muharip uçağımız KAAN’ın ilk deneme uçuşu ve sonrasındaki yorumlar... 07 Mart 2024 | 1.062 Okunma Tek kişilik en büyük siyasi parti!.. 06 Mart 2024 | 387 Okunma Seçim kumpası!.. 01 Mart 2024 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar