İyi uykular Türkiye!..

Geçen hafta İzmir-Çeşme’de dikkatlerden kaçan vahim bir olay yaşandı. Çalıştığı işyerinden uyumsuz ve tehlikeli davranışları nedeniyle uzaklaştırıldıktan sonra, parklarda yatmaya...

Geçen hafta İzmir-Çeşme’de dikkatlerden kaçan vahim bir olay yaşandı.
Çalıştığı işyerinden uyumsuz ve tehlikeli davranışları nedeniyle uzaklaştırıldıktan sonra, parklarda yatmaya başlayan bir kişi, Ilıca semtinde 11 yaşındaki bir erkek çocuğu “Sana çikolata alayım” vaadiyle kaçırmaya çalışırken, çevredeki esnafın linç girişimine uğradı.
Yörenin en işlek eczanelerinden birinin önünde ve güpegündüz gerçekleşen kaçırma eylemini fark eden eczane çalışanları, zanlıyı kıskıvrak yakaladıktan sonra, güvenlik kameraları görüntüleriyle birlikte polise teslim etti.
Sanık götürüldüğü adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı!..

★★★

Bu haberi okuyunca, internette cinsel saldırı haberleriyle ilgili bir tarama yaptım.
Gördüm ki son 15 gün içinde, değişik kentlerimizde, özellikle çocukları hedef alan birçok cinsel saldırı olayı yaşanmış.
Hatta bir ilimizde cinayetten yargılanan bir sanığın duruşması sırasında, bu suçunun yanı sıra, bir başka mahkemece iki erkek çocuğa cinsel saldırıdan yargılandığı da ortaya çıkmış!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 409 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 508 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 162 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar