Ufak at da civcivler yesin!..

Dün CHP’nin milletvekili aday listelerini yorumlamak amacıyla bilgisayarın başına geçtiğimde, bir arkadaşım, varlıklarını yalana adadıkları için hiç okumadığım yandaş...

Dün CHP’nin milletvekili aday listelerini yorumlamak amacıyla bilgisayarın başına geçtiğimde, bir arkadaşım, varlıklarını yalana adadıkları için hiç okumadığım yandaş paçavraların birinde benimle ilgili bir haber (!) olduğunu duyurdu.
İnternetten bulup okurken gülmeye başladım.
Daha önce de fotomontajla şort giydirip şezlongta güneşleniyormuşum gibi yaratıcı (!) bir çalışmaya imza atan paçavranın muazzam (!) haberini burada paylaşayım da gülün.
Sıkı palavracı olduğu anlaşılan tetikçiye göre; CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce arkadaşlarını milletvekili listelerine sokamamış ama ben gücümü kullanarak desteklediğim Atilla Sertel, Kani Beko ve Mehmet Ali Çelebi’yi İzmir’de istediğim yerlere yerleştirmişim!..
Baştan söyleyeyim:
Bu isimlerin İzmir’de iyi yerlerden aday gösterilmelerine çok sevindim.
Çünkü üçü de değerli, çalışkan, dürüst ve varlıklarıyla CHP’ye yarar sağlayacak siyasetçiler.
Ama bu değerli isimlerin adaylıkları konusunda, gerek kendileriyle, gerekse CHP yönetiminden herhangi bir kişiyle tek kelime konuşmuşluğum yok.
İsteyen açar telefonu, onlara da, CHP yönetimine de sorar!

* * *

İzmir’de oturuyorum ya…
Halk Arenası reyting rekorları kırıyor ya…
Gittiğimiz her yerde halkımızın unutulmaz konukseverlik örnekleriyle karşılaşıyoruz ya…
CHP sözcüleri çok izlendiği için bu programa adeta yarışarak katılıyorlar ya…
CHP’lilerin yanı sıra, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayları, örneğin Muharrem İnce ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, büyük bir ilgiyle izlendiler ya…
SÖZCÜ gibi yüksek tirajlı, etkili bir gazetede çok okunan bir köşeye sahibim ya…
Tetikçi kendini benim yerime koymuş ve “Ben Uğur Dündar olsaydım, bu gücü mutlaka adayları belirlemekte kullanırdım” diye düşünerek palavrayı sıkmış!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 409 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 327 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 508 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 162 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar