Antalya ve Konya’dan Muharrem İnce izlenimleri...

Geçen cuma akşamı Halk Arenası için Antalya’ya doğru yola çıkarken, bu güzelim kentimizde büyük ilgi göreceğimizi biliyordum. Zira uzun süredir ısrarlı davetler alıyorduk. Ama doğrusunu...

Geçen cuma akşamı Halk Arenası için Antalya’ya doğru yola çıkarken, bu güzelim kentimizde büyük ilgi göreceğimizi biliyordum.
Zira uzun süredir ısrarlı davetler alıyorduk.
Ama doğrusunu söylemek gerekirse, Muratpaşa Belediyesi’nin arkasındaki Kent Meydanı’na kurulan sahneye çıktığımda gördüğüm görkemli topluluğu beklemiyordum…
20 binden fazla dinleyici alanı doldurmuş, içeride yer bulamayanlar da yol kenarlarında yerlerini almışlardı. Kalabalığın ucu bucağı görünmüyordu.
Birkaç dakika öncesine kadar “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” ve “Hak, hukuk, adalet” sloganlarıyla inleyen, sık sık İzmir Marşı söylenen alanda artık herkes soluğunu tutmuş, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin konuşmasına başlamasını bekliyordu.

* * *

Yaklaşık 3 saat süren ve birçok yönüyle Türkiye’nin televizyonculuk tarihinde bir ilke imza atılan program boyunca, Muharrem İnce’ye olan ilgi hiç azalmadığı gibi, alandan ayrılıp evlerine giden de pek olmadı.
O gecenin sevindirici bir başka yanı ise, taşıma kalabalıkların değil, Muharrem İnce’yi ilgiyle dinleyip, gönülden destek vermeye gelenlerin orayı doldurmalarıydı.
Program bittiğinde evlerinin yolunu tutanlar, birbirlerine hep aynı şeyi söylüyorlardı:
“Artık umudumuz var! Bu kez tamam!..”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 505 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 155 Okunma Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu hakkında görevi suistimal raporu 20 Mart 2024 | 332 Okunma Uzayıp giden ucuz et kuyruklarına bakarken!.. 15 Mart 2024 | 158 Okunma Esenyurt, Kudüs, Mekke, İslam, Gazze ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı!.. 08 Mart 2024 | 103 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar