Erken değil süper baskın seçim

Sevgili okurlarım, Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçiminin 24 Haziran gibi çok yakın bir tarihe çekilmesi kamuoyunda ‘baskın’, ‘süper erken’ hatta ‘yıldırım seçim’ yorumlarına...

Sevgili okurlarım,
Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçiminin 24 Haziran gibi çok yakın bir tarihe çekilmesi kamuoyunda ‘baskın’, ‘süper erken’ hatta ‘yıldırım seçim’ yorumlarına neden oldu.
Seçimlerin tarihi belirlenirken, giderek güçlenen Meral Akşener ve İYİ Parti’nin engellenmesinin ve muhalefetin hazırlıksız yakalanmasının amaçlandığı öne sürüldü.
İYİ Parti Genel Sekreteri ve Sözcüsü Dr. Aytun Çıray ise röportajımızda partisinin önünde hiçbir engel bulunmadığını söyleyerek zihinlere takılan tüm soruları cevapladı.

* * *

UĞUR DÜNDAR (U.D): Sayın Çıray, Sayın Bahçeli MHP Grubu’ndaki konuşmasında 26 Ağustos 2018 tarihinde erken seçime gidilmesi çağrısında bulundu. Aynı gün Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ise “Bahçeli’yle konuyu yarın görüşeceğiz” dedi. Sizce Sayın Bahçeli bu açıklamayı Sayın Erdoğan’dan habersiz mi yaptı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 409 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 508 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 162 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar