250 milyon dolarlık çökmeye neden seyirci kalınıyor?..

Pazartesi akşamı, TELE1 TV’nin ilgiyle izlenen ANINDA MANŞET programında, Sedat Peker’in dile getirdiği “çökme” iddiaları nedeniyle haftalardır gündemden düşmeyen Paramount Otel konusunda Tarım ve Orman...

Pazartesi akşamı, TELE1 TV’nin ilgiyle izlenen ANINDA MANŞET programında, Sedat Peker’in dile getirdiği “çökme” iddiaları nedeniyle haftalardır gündemden düşmeyen Paramount Otel konusunda Tarım ve Orman Bakanlığı’na şu soruyu yönelttim:

“Paramount Oteli’nin Bodrum’da inşa edildiği gerdanlık değerindeki arsa Bakanlığınıza ait. Burayı 49 yıllığına, yani ‘yap-işlet-devret’ modeliyle iş insanı Atilla Uras’a ve onun kurduğu Ufuk Turizm A.Ş’ne kiralamışsınız. Ancak Uras hastalanıp şeker komasına girince, hisselerine, dolayısıyla otele çökmeler başlamış. Bu süreç öyle bir noktaya gelmiş ki, otel adeta kapanın elinde kalmış!..

Peki, bankalar 10-15 bin liralık senetlerin peşine düşerken, Bakanlık neden 250 milyon dolar değerinde olduğu öne sürülen otele çökmelere seyirci kalmış? Hangi gerekçeyle adeta bir noter gibi el değiştirmeleri onaylamış? Bunun bir açıklaması olmalı.

Zira yağmalanan yer devletin, yani halkın toprağı!..”

★★★

Programdan sonra Orman Bakanlığı’ndan ve...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 505 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 155 Okunma Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu hakkında görevi suistimal raporu 20 Mart 2024 | 332 Okunma Uzayıp giden ucuz et kuyruklarına bakarken!.. 15 Mart 2024 | 158 Okunma Esenyurt, Kudüs, Mekke, İslam, Gazze ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı!.. 08 Mart 2024 | 103 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar