Yabancı kadının elini tutmak ateşi avuçlamaktan korkunçtur!..

Gün geçmiyor ki, “okumuş insanlardan nefret ederim” diyen bilim (!) insanlarının elindeki YÖK’te bir rezalet yaşanmasın. Son skandal Adıyaman Üniversitesi’nde patladı. Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha...

Gün geçmiyor ki, “okumuş insanlardan nefret ederim” diyen bilim (!) insanlarının elindeki YÖK’te bir rezalet yaşanmasın.
Son skandal Adıyaman Üniversitesi’nde patladı. Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’nün “Yabancı bir kadının elini tutmak, ateşi avuçlamaktan daha korkunçtur” demesi, toplumda infial yarattı.

* * *

Bunlar henüz iyi günlerimiz!.. Daha neler göreceğiz, neler!..
Bu iddialı sözleri tahmine dayalı olarak değil, liyakat yerine “Adamımız olsun da, nasıl olursa olsun” anlayışıyla kritik noktalara getirilen yetkililerin uygulamalarına bakarak söylüyorum.
Örneğin ülkemizin bir zamanlar dünya çapında saygınlığa sahip tıp fakültelerinden birinin hastanesini yöneten kişinin yaptıklarına bakar mısınız?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 409 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 508 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 162 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar