10 milyon Euro’luk haraç istendi mi?..

Şaibeli kişinin otelinde bedava tatil yapmayı geçtik, astronomik haraçlar bile istenebiliyor!..

Bodrum’daki ultra lüks Paramount Otel’e çöküldüğü iddialarıyla başlayan skandala, her geçen gün yeni ve şaşkınlık veren bir boyut ekleniyor.

Örneğin otelin bulunduğu gerdanlık görünümlü araziyi devletten 49 yıllığına kiralayıp binaları inşa ettiren merhum iş insanı Atilla Uras’ın mirasçılarından olan kızı Yasemin Victoria Uras, iki gün arka arkaya evinin üzerinde “drone” uçurulduğunu, hatta bir seferinde bu aracın, oturma odasına kadar yaklaştığını öne sürüyor. Şikayeti üzerine gelen terörle mücadele ekibine ifade verirken, görüntüleme aracının evin çevresinde uçarken çektiği videoyu da teslim ediyor!..

Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait zırhlı askeri araçla otelin basıldığı iddiasından sonra, evin üzerinde drone uçurulması karşısında insan, “Bunları yapanlar, bu cesareti nereden, kimlerden alıyor?” diye sormadan edemiyor.

★★★

Veyis Ateş adlı televizyoncunun Sezgin Baran Korkmaz’a telefon açıp, “Yurt dışından itibarlı bir şekilde dönebilmen için bu ‘klik ve lobi’ye 10 milyon Euro vermen...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 504 Okunma Atatürk’ün dehasını ve büyüklüğünü bir gün herkes kabul edecek!.. 22 Mart 2024 | 155 Okunma Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu hakkında görevi suistimal raporu 20 Mart 2024 | 332 Okunma Uzayıp giden ucuz et kuyruklarına bakarken!.. 15 Mart 2024 | 156 Okunma Esenyurt, Kudüs, Mekke, İslam, Gazze ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı!.. 08 Mart 2024 | 103 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar