Yönetmenden duble veto

Sibel Can’ın ‘Adı Elveda Olsun’ şarkısı yazın çıktı ama klibi geçen haftaya kadar izleyiciyle buluşmamıştı. Sözü ve müziği Tarkan’a ait şarkıya aslında Aytekin...

Sibel Can’ın ‘Adı Elveda Olsun’ şarkısı yazın çıktı ama klibi geçen haftaya kadar izleyiciyle buluşmamıştı. Sözü ve müziği Tarkan’a ait şarkıya aslında Aytekin Yalçın yönetmenliğinde bir klip çekilmişti. Sonra “Sibel Can beğenmeyince 250 bin liralık klibi çöpe atıp yenisini çektirdi” diye haberler çıktı. İşin aslını benden dinleyin.

İZİN VERMEDİ

Yönetmen Aytekin Yalçın’dan bir yaz klibi istenince kumsalda rengârenk eğlenceli bir klip çekmişti. Ancak ortaya çıkan işi Tarkan beğenmedi! Önce diğer oyuncuları, sonra dansçıları çıkarttırdı derken klipte bir tek Sibel Can kaldı. Bu müdahaleyi reddeden Aytekin Yalçın, Megastar Tarkan’ı veto ederek klibin bu haliyle yayınlanmasına izin vermedi.

‘O VARSA ASLA’

Bir iddiaya göre de Tarkan kliple şarkının sözlerinin uyumsuzluğundan rahatsız oldu. Üstelik ilk siparişin tamamen zıttı olarak dramatik bir klip istedi. Bu klip çöpe gidince Tarkan ve Sibel Can, yeni klipte de Aytekin Yalçın’la çalışmayı teklif ettiler. “İşin içinde Tarkan varsa asla” cevabını veren yönetmenden ikinci kez veto yiyince İrfan Yıldırım ile anlaştılar. Konuyla ilgili görüş almak istediğim Aytekin Yalçın açıklama yapmak istemediğini söyledi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 140 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar