Yıldızlar Kaş'ta

Biz Bodrum, Çeşme’yi merkez alıp tüm haberlerimizi bu iki yer üzerinden yapıyoruz. Arada işte Göcek, Marmaris falan oluyor. Oysa ki ünlülerin bu günlerdeki en popüler durağı Kaş! Hatırlarsınız...

Biz Bodrum, Çeşme’yi merkez alıp tüm haberlerimizi bu iki yer üzerinden yapıyoruz. Arada işte Göcek, Marmaris falan oluyor. Oysa ki ünlülerin bu günlerdeki en popüler durağı Kaş! Hatırlarsınız İrem Derici Kaş’a bağlı Kalkan’da villa tutup tatil yapmıştı.

Geçen hafta da Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer Kaş’taydı. Hatta Tatlıtuğ ve eşi bir akşam arkadaş gruplarıyla Zaika adlı et lokantasında yemek yedi. Keyfi de çok yerindeydi. Kendisinden imza isteyen genç hayranlarını kırmadı. Birlikte selfie pozu bile verdi. Masaya daha sonra Kıvanç’ın dijital platforma çektiği denizaltı dizisindeki rol arkadaşı Özge Özpirinçci katıldı. Bebek bekleyen Özpirinçci rahat tarzıyla dikkat çekti. Kendini o kadar dağınık bırakmıştı ki görenler tanımakta zorlandı.

TOKSİK ERKEKLİK

Nurgül Yeşilçay bizi Erkan Petekkaya konusunda 5 yıl önce uyarmıştı. Petekkaya’nın sete alkollü geldiğini, mobbing uyguladığını söylemişti. Taraflar mahkemelik olmuştu. Bu olaylar aktörün kariyerini etkilememiş, başrol almaya devam etmişti. Ama bu kez biraz ileri gitti. Malum, Kerimcan Durmaz’ı bahane edip, dizi yaptığı kanalın patronu Acun Ilıcalı’ya küfretti.

Ilıcalı gülüp geçtiğini söyledi ama bir daha kanalında Petekkaya’yı görmek ister mi, orası tartışmalı. Üzerine alınmayıp gülüp geçse de iyi bir iş insanı olan Ilıcalı, imaj açısından risk taşıyan Petekkaya’yı şirketinde istemeyecektir. Ya da belli olmaz. Bu ülkede toksik erkekliğin defalarca ödüllendirildiğini gördük. Bir bakarsınız Petekkaya daha da baş tacı edilmiş, yüceltilmiş. Artık her şey mümkün.

İSTANBUL’DAN DÜNYAYA

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 140 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar