Unutulma korkusu

Demet Akalın bugüne dek Hülya Avşar ile birlikte magazinin gelmiş geçmiş en kurnaz iki kadınından biri. Yani magazini başarıyla yönetip, kendi yararına kullanabilen bir üstat. Mutlaka haber olacak, manşetlere...

Demet Akalın bugüne dek Hülya Avşar ile birlikte magazinin gelmiş geçmiş en kurnaz iki kadınından biri. Yani magazini başarıyla yönetip, kendi yararına kullanabilen bir üstat. Mutlaka haber olacak, manşetlere çıkacak bir şey yaratır. Özellikle kavgaları, barışmaları dram dolu olduğu için heyecanı hiç bitmeyen bir pembe dizi izlemek gibi onu takip etmek. Kimlerle küstü küstü barıştı değil mi? Alişan, Hande Yener, Özlem Yıldız, Esra Balamir ilk akla gelenler. Ama son zamanlarda dişine göre, haber potansiyeli yüksek bir kavgası olmadığından oturdu kendi polemiğini yaratıverdi. Durduk yerde Aleyna Tilki’nin dizisine taktı. Ama sanırım istediği geri dönüşü alamadı. Gözünü başka yerlere dikti. Her zaman savaş olacak değil ya, sonra Serenay Sarıkaya’ya abartılı övgüler düzmeye başladı.

ATHAZAGORAFOBİ

Bir ara Hadise’yi gözüne kestirmişti biliyorsunuz. Demet Akalın’ın adını sanını duymadığınız kimseyle takıştığını ya da güzel sözler söylediğini duydunuz mu hiç? Yani gündemde kim varsa, kimin şöhreti o dönem en büyükse isminin yan yana gelmesi için adeta çırpınıyor.

Bence Demet Akalın unutulmaktan, gündem dışı kalmaktan çok korkuyor. Bilinçli ya da bilinçsiz, şöhretini kaybetmemek için elinden ne gelirse yapıyor. Bilim her korkuya bir isim bulduğu gibi unutulma korkusuna da bulmuş: Athazagorafobi. Sevgili Demet Akalın, hiç korkma. Sen iyi şarkılar yapmaya devam ettikçe hiç unutulmazsın. Yıllar geçer kimse bu kavgaları hatırlamaz ama bir ‘Çalkala’ çalsa kalkıp herkes oynar.

BU TWEET 6 BİN DOLAR

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 102 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 193 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 136 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar