Tip değil yetenek

‘Aykut Enişte 2’de oynayan Ebru Cündübeyoğlu “Eliniz yüzünüz, şekliniz şemaliniz düzgünse komedi zor” demiş. Öncelikle bize güzel olduğunu hatırlatmış. 1993 Türkiye 4. güzeli...

‘Aykut Enişte 2’de oynayan Ebru Cündübeyoğlu “Eliniz yüzünüz, şekliniz şemaliniz düzgünse komedi zor” demiş. Öncelikle bize güzel olduğunu hatırlatmış. 1993 Türkiye 4. güzeli kendisi. Yalnız bu talihsiz açıklamayla efsane isimler Adile Naşit, Ayşen Gruda’ya çirkin demiş. Perran Kutman’a haksızlık etmiş. Gülse Birsel aklına bile gelmemiş muhtemelen. Dahası şu an herkesi güldüren Yasemin Sakallıoğlu, Aslı İnandık, Miray Akovalıgil gibi isimleri tanımıyor belli ki. Tanısa anca çirkin kadınlara güldüğümüz gibi bir ima yapmaktan kaçınırdı herhalde. Bu, Bade İşçil’in fakir rolü oynamaya tipinin müsait olmadığını söylemesiyle aynı şey. İyi oyuncu güzel de olsa çirkin de olsa, komediyi de dramı da başarıyla oynayandır. Zorlanıyorsa, beceremiyorsa tipiyle değil yeteneğiyle alakalıdır.

BAŞKA BİR SERTAB

Sertab Erener geçen pazar Bomontiada’daki Organics by Red Bull etkinliğinde sahneye çıktı. Geçtiğimiz günlerdeki ninni albümü lansmanında gördüğümüz Sertab’dan çok daha farklı biri vardı sahnede. Rahat, keyifli ve eğlenceliydi. Sonuçta hem bizlerin kişisel tarihine hem de pop müzik tarihine altın harflerle işlenmiş şarkıları var.

Yeni şarkıları da mutlaka çok kaliteli ama bizi zaman tüneline soktuğu o anlar birçok kişinin bu konsere gelme sebebiydi. Sertab da sahnenin hakkını sesiyle, seyirciyle iletişimiyle dört dörtlük verdi doğrusu. Bu arada etkinlikte düzenlenen kokteyl ‘workshop’ına da katıldım. Masa bulduğumuz tüm meyve sebzeleri ezip farklı içeceklerle karıştırdık ve herkesin farklı renkte bir kokteyli oldu sonunda. Eğlenceliydi!

HATIRALAR

Türkiye’nin en tanınmış kolonya markası Eyüp Sabri Tuncer, Türkiye Alzheimer Derneği ile Alzheimer hastaları ve yakınları için ‘Hatıraları Tazeler’ sosyal sorumluluk projesine başladı. Proje hem kokularla hatıralarımızı tazelemeyi hem de Alzheimer hastalığına dikkat çekmeyi hedefliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 140 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar