Tilkiler

Aleyna ve Ayça Tilki’nin annesi Havva Öztel’in son pozlarını, danslarını gördünüz mü? Adeta “Benim kızlarımdan ne eksiğim var?” diyor. Daha önce şarkı söylerken...

Aleyna ve Ayça Tilki’nin annesi Havva Öztel’in son pozlarını, danslarını gördünüz mü? Adeta “Benim kızlarımdan ne eksiğim var?” diyor. Daha önce şarkı söylerken paylaştığı video ile sesinin güzelliğini de ispatlayan Öztel ünlü olmak için yanıp tutuşuyor gibi görünüyor. Ama kızlarıyla ünlü olmak değil! Spot ışığı sadece kendi üstünde olsun istiyor sanki. Ben Havva Öztel’i Kardashian kardeşlerin annesi Kris Jenner’a benzetiyorum biraz. Öztel de Jenner gibi kızlarının menajerliğini yapıyor, kariyerlerini belirliyor. Ama onları parlatırken kendisi de ön plana çıkmaktan çekinmiyor. Bizde reality show’lar pek tutmuyor ama ‘Keeping Up With Kardashians’ gibi bir program çekilse, adı da ‘Tilkiler’ gibi bir şey olsa. Aleyna’nın annesi bu fikre asla hayır demez ve kızlarını da hemen razı eder. Yaratıcı işler arayan dijital platformlara duyurulur.

NEFRETE HAYIR

Deniz Akkaya Beyaz TV’de sunuculuk yaptığı magazin programında artık yok. Geç bile kalınmış bir karar. Akkaya ekrandan o kadar büyük bir nefret saçıyordu ki maruz kalan herkesin kanı donuyordu. Öyle ki kendisine düşman edip hakaretler yağdırdığı insanları sevmeyenler bile onlara yakınlık duymaya başladı. Sabah ekranında daha eğlenceli, umutlu, yaşama sevinci veren şeyler görmek istiyor insan. Nefret kimseye yaramaz. Bakın Akkaya’ya da yaramadı.

SANA NE?

Geçtiğimiz günlerde bir davette yıllardır görmediğim oyuncu menajeri bir arkadaşımla karşılaştım. Sevdiğim de birisi olduğu için selam vermek istedim. Daha merhaba bile demeden “Çok kilo almışsın”ı yapıştırdı. Yani o kadar zaman sonra gördüğün, sana gülümseyerek gelen bir arkadaşına ilk sözün bu oluyorsa bence psikoloğunla konuşacak şeylerin vardır.

Kendisi artık çocukluğunda şişko diye sevilmedi mi, yaşı da ilerleyince hayatında biri olmamasını fazlalıklarına mı bağladı bilmiyorum kafayı kiloya takmış durumda. O kadar kötü zayıflamış ve minicik vücudunda kafası kocaman kalmış ki otomobillerin ön camlarına konulan ve kafaları sallanan o oyuncaklara benzemiş. Neyse efendim, kendi kilosuna takmaları yetmeyip bizimkilerle de uğraşan bu tiplerden çok var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 102 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 193 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 136 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar