Şükrü'yle dans

Zorlu PSM’deki ‘Alice’ müzikalini şubattaki galasında izlemiştim. Geçen hafta tekrar görme şansım oldu. Başta Serenay Sarıkaya olmak üzere daha bir rahatlamış, ustalaşmış görünüyordu...

Zorlu PSM’deki ‘Alice’ müzikalini şubattaki galasında izlemiştim. Geçen hafta tekrar görme şansım oldu. Başta Serenay Sarıkaya olmak üzere daha bir rahatlamış, ustalaşmış görünüyordu tüm ekip.

Zaten dev prodüksiyonu ile kendisine hayran bırakan gösteride en takdir ettiğim ise Şükrü Özyıldız oldu. ‘Şapkacı’ rolündeki oyuncu özellikle dans konusunda kendisini geliştirmişti.

Geliştirmek ne kelime, adeta uçuyordu. Bir erkek dansı kendine ancak bu kadar yakıştırabilir. Keşke şu ünlülerin çıktığı dans programları devam etseydi. Şükrü gerçekten ortalığı silip süpürürdü.

Moda kavgası

Moda haftasında Yelda Aslan’ın defilesine geciktiğim için kapıda kalmıştım. Salon dolduğu için de daha fazla kimseyi alamamışlardı. O sırada benim gibi geç gelen biri “Ben ressam Serra Erdoğan! Beni nasıl içeri almazsınız?” diye bağırıyordu.

Ertesi gün haberlerde Serra Erdoğan’ın Yelda Aslan’ı, tasarımlarında tablolarını izinsiz kullanmakla suçladığını okudum. Tasarımlarında tablolardan desenlere yer veren Yelda Aslan ise ressamın mankenlerin tabloları taşımasını istediğini, koreograf buna onay vermeyince olay çıkardığını söyledi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 102 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 193 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 136 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar