Şehrin tatlı keçisi: The Urban Goat

Keçilerin boynuzu bereketin simgesidir. Nişantaşı Şakayık Sokak’taki The Urban Goat (Şehirli keçi) ise sahiplerinin keçi sevgisi nedeniyle bu adı alsa da büyük porsiyonları ile gerçekten bereketli yemekler sunuyor....

Keçilerin boynuzu bereketin simgesidir. Nişantaşı Şakayık Sokak’taki The Urban Goat (Şehirli keçi) ise sahiplerinin keçi sevgisi nedeniyle bu adı alsa da büyük porsiyonları ile gerçekten bereketli yemekler sunuyor. Şimdiden semtin popüler buluşma noktalarından biri haline gelen The Urban Goat, rahat ortamıyla keyifle vakit geçirebileceğiniz bir yer.

Şef Emir Kaan’ın lezzetli yemekleri ile renklenen menüde bagel’dan risottoya, balık ekmekten burrataya farklı mutfaklardan seçenekler var. Sunumlar da çok başarılı. Hem damağa hem göze hitap ediyor.

İçeceklerde ise taze taze hazırladıkları buzlu çaylar açık ara öne çıkıyor. Kırmızı orman meyveli buzlu çayın rahatlıkla bağımlısı olabilirsiniz. Kendi icatları Urban Puff tatlısı ise çok tehlikeli. “Ay Bu çok, yiyemem” diyorsunuz ama tadına baktıktan sonra dakikalar içinde hepsini tüketiyorsunuz!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 103 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 193 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 137 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar