Sahne kostümleri

Bartu Küçükçağlayan’ın grubu Büyük Ev Ablukada ile geçen hafta Çeşme Fly Inn Beach’te verdiği konsere gidenler çok eğlenmiş. Bartu’nun performansı kadar muhtemelen Gaye Su Akyol’dan...

Bartu Küçükçağlayan’ın grubu Büyük Ev Ablukada ile geçen hafta Çeşme Fly Inn Beach’te verdiği konsere gidenler çok eğlenmiş. Bartu’nun performansı kadar muhtemelen Gaye Su Akyol’dan ödünç aldığı kostümü de çok beğenilmiş. Müziği bana çok uzak ama bravo kendisine. Artık o şaşalı kostümleri sadece Bülent Ersoy’da değil alternatif müzisyenlerde de görmek istiyoruz!

EN İYİ O BİLİYOR

Şimdi kabul edelim sahnede başka bir dünya yaratma işini en iyi Bülent Ersoy yapıyor. Her kostümü ayrı olay. Bu işin atası ise malumunuz, Zeki Müren. Kendisinin Amerika’da şovlarını izlediği Liberace’den etkilendiği söylenir. Zaten bazı kostümleri de benzer tarzlara sahiptir.

Zeki Müren biliyorsunuz her kıyafetini kendisi tasarlayıp tek tek isimler vermiştir. Hadise gibi aynı mayonun farklı renklerini diktirmek, Ebru Gündeş gibi Harvey Nichols’ın vitrinini eve yollatıp sırayla giymek biraz kolaya kaçmak değil mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 103 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 193 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 137 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar