Ne kadar ekmek

Gastronomi macerasına Harbiye’nin arka sokaklarında mütevazı bir dükkan olarak başlayan burgerci ‘Zula’ kısa sürede tanınmış, ödüller almış, şubeler açmıştı. Yeme içme...

Gastronomi macerasına Harbiye’nin arka sokaklarında mütevazı bir dükkan olarak başlayan burgerci ‘Zula’ kısa sürede tanınmış, ödüller almış, şubeler açmıştı. Yeme içme ödüllerinde sık sık en iyi burgerci seçilen marka şimdi de Anadolu yakasına uzandı. Emaar Square Mall’da karşı tarafa “Merhaba” diyen Zula, iyi pişmiş ama suyunu kaybetmemiş köfteleriyle meşhur. Başarının sırrı ise dört ortağın işlerinin başında durması, emek vermesi. Galiba “Ne kadar ekmek o kadar köfte” sözü bu kadar yerine oturabilirdi! Yeni şube hem geniş, ferah sosyal mesafeli oturma alanları hem de paket servisiyle dikkat çekiyor.

YENİ NESİL KASAP

Pandemi döneminde market siparişini eve vermeye alıştıktan sonra daha fazlasını istemeye başladık. Sosyal medya sayesinde de her şeyin iyisine, kalitelisine hem de uygun fiyatlarla ulaşabileceğimizin farkına vardık. O dönemde iyi bir etçi ararken arkadaş tavsiyesi ile ‘Edo Kasap’la tanıştım. Fatih’teki ‘Edo’ tam bir mahalle dükkanı. O eski İstanbul esnafı samimiyetiyle çalışıyorlar.

Beş nesildir devam eden bir aile işletmesi olsalar da yeni döneme ayak uydurmuşlar. İnternet siparişlerini soğuk zincirle İstanbul’da ayağınıza kadar getiriyorlar. Bayrağı babası Edip Düşer’den devralan Ufuk Düşer “Yemediğimiz şeyi müşteriye satmayız.

Yeni nesil bir kasaplıkla eski etlerin lezzetini tatmanızı sağlıyoruz” diyor. Etleri isteğinize göre marine edip size terbiyeli yollamaları şahane bir hizmet. Kendi imalatları olan sucuk, köfte ve sosisleri ise çok başarılı. Ama mutlaka pişirme önerilerini dikkate alarak yemelisiniz. Ne de olsa onlar bu işi biliyor. Her konunun ustasına kulak vermek şart. Kendilerini Instagram’da bulabilirsiniz.

ANKARA’DA YENİ NORMAL

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 102 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 193 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 136 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar