Minik konsey

Magazin dünyasının masaya yatırıldığı Minik Konsey’de bu haftaki konuğum deneyimli gazeteci, köşe yazarı Esin Övet.TENCERE KAPAKSeçil Gür sevgilisi Serdar Ortaç hakkında “Hayatını ben...

Magazin dünyasının masaya yatırıldığı Minik Konsey’de bu haftaki konuğum deneyimli gazeteci, köşe yazarı Esin Övet.

TENCERE KAPAK

Seçil Gür sevgilisi Serdar Ortaç hakkında “Hayatını ben yazacağım. Değişken bir ruh hali var. 3 kişi ile yaşıyorum” dedi.

ALKAPAR: Tencere yuvarlandı kapağını buldu. Serdar bu 'manşet adayı demeç verme' işini tek başına yapardı. Bence şimdi evde oturup çalışıyorlar, ne söyleyeceklerine karar verip, muhabirlerin karşısında paslaşıyorlar. Harika bir çift. Hem kendileri, hem de magazin için, uzun bir aşk diliyorum.

ESİN: Keşke Serdar Ortaç bu enerjisini güzel şarkılar yazmaya harcasa. Ya da bu konuda bir şeyler yapsa. Keza artık şarkı yapamayacak gibi gözüküyor. ‘Menajerimi Ara’ dizisinde bile bu konu işleniyor. Hatta kendisiyle dalga bile geçiyor Serdar. Tabii bunlar çok iyi çok hoş ama nereye kadar? Serdar Ortaç ufacık bir haber olma fırsatını bile kaçırmıyor.

ŞÖHRET YÖNETİMİ

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 141 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar