Minik konsey

Her hafta iki kişiden oluşan minik konseyimizde, gündemin magazin olaylarını değerlendiriyoruz. Bir tarafta ben, diğer tarafta ise sürpriz bir isim olacak. Bu haftaki konuğum Twitter ve Instagram’ın sivri dilli magazin fenomeni...

Her hafta iki kişiden oluşan minik konseyimizde, gündemin magazin olaylarını değerlendiriyoruz. Bir tarafta ben, diğer tarafta ise sürpriz bir isim olacak. Bu haftaki konuğum Twitter ve Instagram’ın sivri dilli magazin fenomeni @populising.

RUMUZ: NASIR KALPLER

3 yıldır Duygu Sarışın ile aşk yaşayan Çağatay Ulusoy çıkan ayrılık haberleri ile ilgili “Bizim kalplerimiz nasırlaştı. Gülüp geçiyoruz ama ailelerimiz üzülüyor” dedi.

ALKAPAR: Biz aşklarını sürekli gözümüze sokan çiftlere alıştığımız için bir süre yan yana görmediğimiz sevgililerin ayrıldığını düşünüyoruz. Çağatay ailesini üzmek istemiyorsa arada Duygu ile bir poz paylaşabilir. Balık tutup yedireceğine çiçek verebilir, bizim de haberimiz olmasını sağlayabilir.

POPULISING: Üzülecek olan çocuğunu ünlü yapmasın lütfen. Çağatay, Kıvanç’la birlikte Türk kızlarının iki gözdesinden biri. O yüzden yanında kim olsa çılgın fanların büyük tehlikesinde. Öyle sürekli poz veremez, Hadise mi canım bu? Ailelerine sabır diliyoruz. Magazin bunun adı bi’tanem.

Üstündeki kürkle görüntülenen Nebahat Çehre “Sırf kürkü için kesilen hayvandan yapılan kürkü hayatta giymem. Üzerimdeki, eti için kesilmiş, büyükbaş hayvan derisinden yapılmış bir ceket” diye konuştu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 102 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 193 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 137 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar