Mantının kerameti

Amerikalı ünlü şarkıcı Halsey geçen yıl ülkemize gelmiş, gezmediği yer bırakmamıştı. Sonra bir baktık Türk sinemacı Alev Aydın’dan hamile kalmış. Meğer sevgililermiş...

Amerikalı ünlü şarkıcı Halsey geçen yıl ülkemize gelmiş, gezmediği yer bırakmamıştı. Sonra bir baktık Türk sinemacı Alev Aydın’dan hamile kalmış. Meğer sevgililermiş, kadın o yüzden buralarda geziyormuş. Efendim Türkiye'ye geldiğinde ince belli bardaktan çay içip simit yemiş, üzerine bir de mantı götürmüştü.

Birkaç gün önce yine mantı paylaştı yengemiz. Bu bir işaret deyip hemen buzluktan çıkardığım mantıyı haşladım. Mantı bence dünyanın en güzel yemeği. Bizi dünyaya tanıtsa tanıtsa mantı tanıtır. Mantı ayrıca hepimizin buluştuğu ortak bir nokta. Sevmeyeni var mı? Toplumsal barışı bile sağlayıp, koronayı atlatmamızı sağlayacağından da eminim ben. Herkes mantı yesin. Sarımsağını fazla kaçırmadan.

BİR POPSTAR GELİYOR

Altı yıl önce Edis ilk şarkısını çıkardığında haberini en önce ben yapmış ve bu çocuk yıldız olacak demiştim. O zamandan beri de bu cümleyi kurduracak kimseyle karşılaşmadım. Şahkan adlı yeni popstar adayını görene kadar. 20’li yaşlarının başlarındaki Şahkan, Sibel Alaş’ın 90’larda aklımıza kazınan ‘Bin Yıldız’ şarkısını seslendirmiş.

Üniversitede Sanat Yönetimi okuyan Şahkan, Instagram’ında gördüğüm kadarıyla gitar çalıyor, spor yapıyor. Şarkıyı da güzel söylemiş. Ama esas önemli olan o meşhur star ışığına sahip olması. Klibi izlerken sonunu gelmesin, Şahkan’ı biraz daha göreyim istiyorsunuz. Klipte bir de Rus kızcağızı oynatmışlar ona gerek var mıydı bilmiyorum. Bu arada Şahkan daha önce de ‘Hayat Zor’ adlı şarkıda Lale Belkıs ile düet yapmış. Lale Belkıs o kadar dev bir karizmaya sahip ki. Geçen yılın sonunda yayınlanan klibin daha çok ses getirmemiş olmasına şaştım. Bu vesileyle hem ‘Bin Yıldız’ı hem ‘Hayat Zor’u dinleyin. Pişman olmayacaksınız.

GÜNEŞ’İN DUA’SI

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 140 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar