Kış festivali

Yazları Çeşme-Bodrum ve hatta Bozcaada’da yapılan hafta sonu festivalleri iki yıldır kışları kayak merkezlerine taşınıyor. Bunlardan biri de Yapı Kredi ana sponsorluğunda ve Mercedes-Benz iş birliğiyle...

Yazları Çeşme-Bodrum ve hatta Bozcaada’da yapılan hafta sonu festivalleri iki yıldır kışları kayak merkezlerine taşınıyor. Bunlardan biri de Yapı Kredi ana sponsorluğunda ve Mercedes-Benz iş birliğiyle kış sporları ve eğlenceyi buluşturan Yapı Kredi Winter Escape. Geçen hafta sonu Erciyes’te gerçekleşen festival magazin ve cemiyet sayfalarını doldurdu.

Üç gün boyunca katılımcılar Ezgi Yelen, Deniz Sipahi, Tolga Akyıldız, Jabbar, Hey Douglas, Tai The Percussionist, Aytek Dorken gibi ünlü şarkıcı ve DJ’lerin performansıyla coştu. Popçu Bengü de alaturka konser verdi.

Festivalin konukları arasında Yaseminİzzet Özilhan, Ceylan Çapa, Lal Denizli, Ivana Sert, Pelin Karahan, Bade İşçil, Berrak Tüzünataç gibi isimler vardı. Instagram hikayelerinden takip ettiğimiz kadarıyla çok eğlendiler.

SAM VE MUTLULUK

Nişantaşı’ndaki Reasürans Çarşısı’nın içi cevherlerle dolu. Benim favorilerimden biri SAM Kitchen&Bar. Menüyü yenilediklerini duyunca koşarak gittim. SAM, “Nişantaşı’nda olmak yeter, nasıl olsa bir şekilde dolar burası” demeyip, mutfağa büyük özen gösteriyor.

Yani bu işi bayağı ciddiye alıyorlar. Kullanılan malzemelerin mevsimsel tazeliği, lezzeti, yemeklere de yansıyor. Son dönemde mide sorunları yaşayan biri olarak menünün sağlıklı seçeneklerle dolu olduğunu da gördüm. Açılışı ıspanak kökü ile yaptık.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 141 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar