İyi müziğin starı

4 yıl önce ‘Arar mı?’ şarkısını dinlediğimde 19 yaşındaki Kaan Akalın’ın yeni bir Edis olacağını düşünmüştüm. Koç Üniversitesi’nde okuyan Kaan okuluna...

4 yıl önce ‘Arar mı?’ şarkısını dinlediğimde 19 yaşındaki Kaan Akalın’ın yeni bir Edis olacağını düşünmüştüm. Koç Üniversitesi’nde okuyan Kaan okuluna öncelik vermeyi tercih etti ve bu süre içerisinde sadece ‘İnanmasam’ ve ‘Tanıdık Hikayeler’ adlı iki şarkı daha çıkardı. Okulunu bitiren Kaan Akalın bu kez ‘Delusion’ adlı İngilizce bir parçayla döndü. Müzisyen Cenk Eşgin ile ortak bir çalışma olan ‘Delusion’ pop sularından uzaklaşıp müzikal kaliteye önem veren bir iş olmuş.

Batılı bir sound’a da genç ve renkli bir klip çekilmiş. Klibin sürprizi ise Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil. Kaan Akalın önümüzdeki günlerde bomba gibi bir şarkı yayınlamaya hazırlanıyor. Öğrendiğime göre bununla da kalmayacak, art arda çıkaracağı single’lar ile müziğe ara verdiği sürenin acısını çıkaracak. Sahne çalışmaları için hazırlıklara da başlayan Kaan’ı bir aksilik olmazsa bu kış canlı müzik mekanlarında dinleyeceğiz. Bu yeni star adayının adını önümüzdeki günlerde daha sık duyacağız gibi geliyor.

ÇOCUKLAR İÇİN

Serebral Palsi (CP) bebeklikte ya da çocukluk çağının başlarında ortaya çıkan ve vücut hareketlerini kalıcı şekilde etkileyen bir dizi nörolojik bozukluğa verilen isim. Bu hastalığı önce bazı Amerikan dizilerinde duymuştum. Sonra Ceyda Düvenci’nin kızı Melisa ile gündeme gelmeye başladı. Bu süreçte hakkında da birçok şey öğrendik.

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı, CP’li çocuklar adına farkındalık yaratmayı amaçlayan ‘Steptember’ projesiyle eylül ayı boyunca herkesi günde 10 bin adım atmaya ve CP’li çocuklar için bağış yapmaya davet ediyor. Katkıda bulunmak isteyenler, Steptember telefon uygulamasın attığı adımları girerek çevrelerinden bağış istiyor. Global olarak düzenlenen kampanyada katılımcılar geçen yıl 453 milyondan fazla adım atmış. Adımlar atılsın, bağışlar yapılsın.

KUMDA DANS EDİLEN MEYHANE

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 103 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 193 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 137 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar