Hadiselerce

Ziynet Sali canla başla Jennifer Lopez’e benzemeye çalışıp “Asla benzemiyorum, Türk kadını zaten güzel” gibi inkar edici açıklamalar yaparken, Türk kadını kendine başka bir idol buldu: Hadise. Ece...

Ziynet Sali canla başla Jennifer Lopez’e benzemeye çalışıp “Asla benzemiyorum, Türk kadını zaten güzel” gibi inkar edici açıklamalar yaparken, Türk kadını kendine başka bir idol buldu: Hadise. Ece Seçkin’in Hadise’ye benzerliğini zaten biliyorduk. Son birkaç gün içinde önce Pınar Altuğ sonra şarkıcı Ceylan, Hadise oluverdi. Altuğ “İyi makyaj ve fotoşop candır” diyerek imaj çalışması yaptığını açıkladı. Ceylan ise bugüne dek tüm popçulara benzetildiği için zaten bizi şaşırtmadı. Demek sıra Hadise’ye geldi dedik.

Hadise eminim evinde çekirdek çıtlatarak bu ‘Hadiseleşme’ vakalarını izliyordur. Kendisi için çok gurur verici bir şey olmalı bu ünlü kadınların kendisine benzemeye çalışması. Bu arada saç ve makyajınızı Hadise gibi yaparak siz de kendisine benzeyebilirsiniz! Eğer hâlâ yoksa Youtube’daki bir makyaj fenomeni lütfen bu makyajı bizlerle paylaşsın! Bu dört fotoğraftaki kadınlardan hangisi Hadise bakalım bulabilecek misiniz.

GENÇ İKİLİ

Nükhet Duru ile Cem Belevi, Kelebek Mobilya’nın reklamında oynamış. Kimin aklına geldiyse ikisini yan yana getirmek bravo! Çok iyi bir ikili olmuşlar. Basın toplantısında Nükhet Duru ikisinin müzik anlamında bir işbirliği yapma ihtimali için “Neden olmasın, seslerimiz de çok güzel uydu” dedi. Nükhet Duru artık bir düet albümü daha yapmaz ama yeni bir şarkıya bir Cem Belevi düeti neden gelmesin? Bu arada Cem Belevi’nin Deeperise ile yaptığı yeni şarkısı ‘Bilmez’e takılmış durumdayım. Siz de takılın.

MÜZİK SUSMASIN

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 103 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 193 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 137 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar