Go Aleyna go!

Sevgili Aleyna, Yeni şarkın ‘Real Love’ ve şahane klibi için tebrik ederim. Harika bir iş. Birkaç hafta önce Dillon Francis bu şarkıyla Beyond Wonderland festivalinde kalabalıkları coşturduğunda “Bu kez...

Sevgili Aleyna, 

Yeni şarkın ‘Real Love’ ve şahane klibi için tebrik ederim. Harika bir iş. Birkaç hafta önce Dillon Francis bu şarkıyla Beyond Wonderland festivalinde kalabalıkları coşturduğunda “Bu kez oldu. Aleyna başardı” yazmıştım. Bak sana demediğini bırakmayan Demet Akalın ablan bile ‘Real Love’ı alkışladı. Yani, iyi iş yerini buluyor. Gelen eleştirilere verilecek en güzel cevap daima başarıdır. Bizler seninle gurur duyuyoruz. Ancak yaptığın şarkılar konusunda fanatiklik yerine dürüstlüğü tercih edip gerektiğinde olumsuz fikirlerimizi de söylüyoruz. Ama hep seni sevdiğimizden, potansiyelini sonuna kadar kullanmanı istediğimizden. Dünya standartlarında bir sese, yeteneğe ve süper pozitif bir enerjiye sahipsin. Bunların seni uluslararası düzeyde zirveye taşıyacağına inanıyorum. Bu süreçte yanındayız. Seni seviyoruz Aleyna.

SOKAK CANLARINA AMELİYATHANE

Cheetos’un HAYTAP ile sokak hayvanlarının korunması ve yaşam kalitelerinin yükseltilmesi amacıyla hayata geçirdiği kampanyasının yüzü Eda Ece oldu. Oyuncu “Trafik kazaları sokaklardaki dostlarımıza ciddi tehditler oluşturuyor. Bu kampanyayla 7 ilde 7 bakımevine ameliyathane kurulmasına destek olunacak” dedi. Proje kapsamında kasım sonuna kadar Eynesil / Giresun, Avanos / Nevşehir, Datça / Muğla, Ovacık / Tunceli, Ünye / Ordu, Çanakkale merkez ve Iğdır merkezdeki yedi bakımevine ameliyathane kurulacak. Umarım bu proje genişler ve ülkedeki tüm bakımevlerine yayılır.

POLONYA YOLCULARI

Her yıl dünyanın en iyi break dansçısını belirlemek için düzenlenen Red Bull BC One’ın Türkiye Finali 3 Ekim’de İzmir’de yapıldı. Yarışmada birinciliği B-Girl’lerde yani kızlarda Cemre ‘Jemrai’ Ece Kozbay, B-Boylar’da yani erkeklerde ise Oğuzhan ‘Jester’ Karademir aldı. Jemrai ve Jester, 5-6 Kasım’da Polonya’da gerçekleşecek dünya finalinde Türkiye’yi temsil edecek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 141 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar