Diva Mücver'de

Bu yıl Bodrum’da sezon geç başladı ama az sayıda açılan mekan, her şeye rağmen Ege’ye akın eden tatilcileri mutlu etti. Özgür Akman’ın işlettiği, Mamba Beach bünyesinde açılan...

Bu yıl Bodrum’da sezon geç başladı ama az sayıda açılan mekan, her şeye rağmen Ege’ye akın eden tatilcileri mutlu etti. Özgür Akman’ın işlettiği, Mamba Beach bünyesinde açılan, Yalıkavak’taki Mücver sürpriz yaparak sadece güzel yemekleri değil, canlı müzik geceleriyle adından sıkça söz ettirdi. Bu gecelerin konukları Cem Adrian, Melek Mosso gibi alternatif isimlerden Deniz Seki gibi popçulara kadar uzandı. Matmazel Coco’nun şovları ise her zaman çok konuşuluyor. Ama Mücver esas bombayı yeni patlattı: Bu cuma sahnede Bülent Ersoy var. Acaba işletmeden taht ve taşlı mikrofon istedi mi? Merak içindeyim.

Manevi zenginlik

Geçmişte bireysel gelişim, spritüalite hatta finans ve iş dallarında bile İngilizceden kitaplar çevirdim. Her türün kendine göre rehberlik etmeyi hedeflediği belli alanları oluyor. Ancak iş insanı Murat Kocaardıç imzalı ‘İçinde Zenginlik Var’ kitabı türleri birleştirmiş.

Hem doğru nefes alma tekniklerinden yoga meditasyon önerilerine maneviyata hitap eden öneriler var hem de para ve finans konularında tavsiyeler. Kocaardıç iş kurmak isteyenlere rehber olabilecek kitabı için “Mücadele etmekten çekinmeyen, kazançlı yatırımlar yapmak isteyen, markalarını nesilden nesle aktarmayı hedefleyen herkes bu kitabı okumalı” diyor. ‘İçinde Zenginlik Var’ 30 Ağustos’ta piyasaya çıkıyor.

Şimdiden planlayın

Elektronik müzik tutkunları yazları festivalden festivale, partiden partiye koşardı. Etkinlik dünyası koronavirüs yüzünden bu yaz sessizliğe bürününce organizatörler tüm enerjilerini önümüzdeki döneme odakladı. Marginal Events, Cadılar Bayramı planlarını şimdiden yapmış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 140 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar