Deprem şov

İzmir depremi hepimizi derinden etkilerken hayatını kaybedenlere üzüldük, saatler sonra enkazdan sağ çıkan bebeklere tüm ülke tek yürek olup gözlerimiz dola dola sevindik. Bu arada ünlü isimlerin çoğu da...

İzmir depremi hepimizi derinden etkilerken hayatını kaybedenlere üzüldük, saatler sonra enkazdan sağ çıkan bebeklere tüm ülke tek yürek olup gözlerimiz dola dola sevindik. Bu arada ünlü isimlerin çoğu da sosyal medyadan üzüntülerini iletti, bağışta bulundu. Partilere katılanlar, hayatını normal seyrinden çıkarmayıp eğlenceli paylaşımlar yapanlar kınandı.

Tabii bu kınamalar da şova dönüştü. Demet Akalın, Aleyna Tilki’ye “Akut paylaş” nasihatiyle bir kez daha tribünlere oynarken iyice iticileşmeyi başardı. Zaten ilkel çağlardan kalma bir kafa yapısıyla lastik değiştirmek için arayabileceği bir kocaya sahip olmasıyla övünmesi yüzünden şimşekleri üzerine çekmişti. Ama onu da anlamak lazım. Demet Akalın’ın kitlesi tam da o medeniyet düzeyinde.

Herkes kendi hitap ettiği kalabalığa oynayacak doğal olarak. Aynen Şeyma Subaşı’nın hedef kitlesini çok iyi bilip Cadılar Bayramı kutlamalarını günlerce paylaşması gibi. Şeyma’ya özenen takipçilerinin de deprem falan umurunda değil çünkü. Ülke gerçeklerini, acıları sömürmeye hazır bir grupla, fanteziler diyarında yaşayan başka bir grup arasında sıkışıp kaldık. Umarım çoğunluk biz aradaki normal insanlarızdır.

Bir yandan hayat devam ediyor. Enkaz altından çıkan çocuklar kadar mekanlarda çalışan anne babalarının eve ekmek getirmesini bekleyen çocuklarımız da var.

O yüzden hayat devam etmek zorunda. Eski yerinde yeni ismiyle sezona coşkuyla başlayan Melanj’da yarın Ayla Çelik rüzgarı esecek. Her yaptığı sahne ile adından söz ettiren aşk şarkılarının mimarı Ayla Çelik, şahane repertuarı ile Melanj’da olacak.

Pandemi döneminde gelen sahne tekliflerini reddettiğini söyleyen Ayla Çelik, “Öncelik sağlık. Önlemleri inceledim. Güvendiğim için sahneye çıkmaya karar verdim. Bu hafta Allah izin verirse başlıyoruz” dedi. Ayda bir Melanj’da sahneye çıkacak olan Ayla Çelik, yeni şarkılarını da sandıktan çıkarmaya hazırlandığını söyledi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 140 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar