Bıktım bu seyirciden

Bu yaz bir kez daha konserleri güzel yapanın aslında seyirci olduğunu anladım. Harbiye’deki ‘Sertab’ın Müzikali’nde arkamdaki iki kadın sürekli kahkahalar atarak konuştu. Yavaş şarkıları fırsat bilip...

Bu yaz bir kez daha konserleri güzel yapanın aslında seyirci olduğunu anladım. Harbiye’deki ‘Sertab’ın Müzikali’nde arkamdaki iki kadın sürekli kahkahalar atarak konuştu. Yavaş şarkıları fırsat bilip vitesi daha da yükselttiler.

Ben bunları çekiyorum galiba, Edis konserinde de başıma aynı şey geldi. ‘Rock Müzikaller’ gösterisinin protokolü ise veli toplantısı gibiydi. Sahnedeki kalabalık oyuncu kadrosunun anne babaları gelmiş, evde çalıştıkları şarkıları hep beraber söylüyorlardı.

Son olarak Zorlu PSM’deki Simge Sağın konserinde delirmek üzereydim. Tıkış tıkış mekana hanımlar adeta kamp çadırı taşıdıkları sırt çantalarıyla gelmiş, dans ediyorlardı. Çantasıyla beni darbelere maruz bırakan bir hanım kızımızı uyardığımda ise o kadar şaşırdı ve üzüldü ki ağlayacaktı! Bu insanlar yüzünden artık konsere falan gidesim yok.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 140 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar