Atlı birlikler

Bella Hadid bir dergi için at üstünde pozlar verdi. Ama bir trendsetter olarak Hadise bu hamleyi tam 1 yıl önce yapmıştı. Hatta Yılmaz Morgül de ortaya çıkıp “Önce ben ata bindim” dedikten sonra bir...

Bella Hadid bir dergi için at üstünde pozlar verdi. Ama bir trendsetter olarak Hadise bu hamleyi tam 1 yıl önce yapmıştı. Hatta Yılmaz Morgül de ortaya çıkıp “Önce ben ata bindim” dedikten sonra bir düğüne atıyla katılmıştı. Ama Orta Asya’dan at üstünde Anadolu’ya gelen Türkler atlara zaten yüzyıllardır biniyor. Bu nedenle popüler kültürün ilk at binicisi Tarkan’dır. Lütfen kimse sahiplenmeye kalkmasın!

EFKAR POP

Edis’in yeni şarkısı ‘Arıyorum’u çok beğendim. Edis gibi başlıyor, nakaratta Oğuzhan Koç oluyor ve vurucu yerinde Tarkan’a bağlıyor. O nağmeli nakarat yerine daha modern bir melodi olabilirmiş. Neyse, bu ufak eleştiriye rağmen pek başarılı bir şarkı. Şimdiden defalarca dinledim ve dilime takıldı. Yalnız bu klip de en az ‘Martılar’ kadar sıkıntılı.

Işık, görüntü kalitesi Edis ayarındaki bir stara yakışmıyor. Edis’e klipte sevgili eklemek gibi ‘dahiyane’ bir fikirle de karşı karşıyayız. Herhalde ilk kez bir Edis klibinde böyle bir şey görüyoruz. Yani bir Muazzez Ersoy klibi de olabilirdi bu. Sudaki dans sahneleri ise hiç fena değil.

Hande Yener de tam 15 yıl önce çektiği ‘Biraz Özgürlük’ klibinde ekibiyle böyle suların içinde dans etmişti. Oralara gittim. Edis’in eğlendirecek gibi başlayıp efkardan efkara sürükleyen şarkısı ‘Arıyorum’u siz de dinleyin. Duygudan duyguya akın.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 140 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar