Alaçatı günlüğü 2

ESNAF ON THE BEACHFly Inn’in yanına açılan ‘Esnaf on the Beach’i, köydeki darbukalı, Türk poplu ‘Esnaf’ ile karıştırmayın lütfen. Burası bambaşka bir yer.

Rahat şezlonglar, ister çimde ister kumda güneşlenme imkanı, taze meyvelerden yapılan kokteyllerle Çeşme’nin en rahat plajı.

Müzik listesi ise kan kaynatan, insanı yerinden hoplatan yabancı pop şarkılarından oluşuyor. Mekanın patronu Atilla Bingöl ile eşi Feyzan Hanım gündüzleri burada her şeyle ilgileniyor.

Menüde bu yaz çok konuşulacak 750 TL’lik fiyatıyla iki kişilik ıstakozlu makarna var. Ama bayıldığım enginarlı antep fıstıklı cacık ve havyarlı kremalı patates gibi makul fiyatlı lezzetler o makarnayla yarışır. Yalnız o yemekleri yedikten sonra eritmek için bol bol dans edip yüzmeniz gerekecek. İyi tatiller!

HAMMAM

Köydeki gözde mekanların başında Hammam geliyor. Ağaçların altında, püfür püfür bir alanda, şahane yemekler yemek istiyorsanız burası mükemmel. Girişteki zeytinyağlı barında sürekli değişen lezzetli yemekler var. Elmalı balkabağı favorim oldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 140 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar