FETÖ muhipleri partileşirken, sevinenler!

Önce 31 Mart yerel seçimlerinde, ardından 23 Haziran’da yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde AKP önemli bir yenilgi alarak, Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Antalya, Mersin gibi ülkemizin sosyo-kültürel, sosyo-ekonomik ve nüfus olarak en önde gelen şehirlerini kaybetti.

Hele İstanbul seçimlerinde ortaya çıkan sonuç, iktidar partisi için tam bir hezimet oldu.

Ağır ve derin ekonomik krizin, kuvvetler ayrılığını fiilen yok sayan ucube bir Başkanlık rejiminin ve ihvancı dış politikalarının sonunda, T. Erdoğan ve AKP halk desteğini önemli ölçüde yitirmeye başladı.
İşte tam bu sırada pusuya yatmış, arazi olmuş bir takım kerameti kendinden menkul AKP’lilerin, bir değil en az iki yeni parti kuracaklarına dair hareketlenmelerinin ve buna dair beklentilerin oluştuğu görüldü.
Elbette AKP’nin kendi içinde tartışmalara, hesaplaşmalara ve giderek ayrılmalara varacak kadar çözülmesi, mutlak tek parti ve tek adam iktidarının geriletilebilmesi için muhalefet açısından kötü bir şey değildir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ulusal üretim olmazsa işsizlik bitmez 13 Temmuz 2021 | 88 Okunma Söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil! 06 Nisan 2021 | 18 Okunma Akıncı’ya en iyi cevap, ‘İlhak ve İltihak’! 15 Ekim 2019 | 297 Okunma Yeşil pasaport popülizmi! 10 Ekim 2019 | 286 Okunma Zam, zam, zam... Ucuzluk ne zaman? 08 Ekim 2019 | 376 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar