Araştırmacı gazetecilerden hala 'tık' yok!

Bir soru sormuş ve çağrıda bulunmuştuk. Ancak gelin görün ki, mümtaz medyamızın her biri birbirinden “acar” araştırmacı ve de soruşturmacı gazetecileri ne hikmetse bu konuda derin bir sessizlik...

Bir soru sormuş ve çağrıda bulunmuştuk.

Ancak gelin görün ki, mümtaz medyamızın her biri birbirinden “acar” araştırmacı ve de soruşturmacı gazetecileri ne hikmetse bu konuda derin bir sessizlik içindeler.

Hatırlanacağı üzere yine bu köşede önce 30.05.2017 tarihinde, ardından da 13.06.2017 tarihinde iki yazı yayınlamıştık.

Bu yazılarda bana bir okurumdan gelen sorunun cevabının ancak memleketimizin “bam-bam-bam” ya da “pıt-pıt-pıt” yazan, araştırmacı ve soruşturmacı gazetecileri tarafından bulunabileceğini yazmıştık.

Fakat günler haftalar geçti kimseden “tık” yok. Ama bizde de pes edecek göz yok. Fikri takip diye bir şey var değil mi?

Ben yine de umudumu muhafaza ediyorum. Er ya da geç bu sorunun cevabının, medyamızın her şeyi bilen, uçanı-kaçanı bile yakalayan, acar mı acar araştırmacı ve soruşturmacı gazetecilerimiz tarafından bulunacağına ve merakımızın da böylece giderileceğine inanıyorum, inanmak istiyorum.

Gelin, soruyu bir kez daha tekrarlayalım; “Agdash” nedir? Biraz da elimizdeki 2 ipucunu paylaşalım;

1-Agdash hem bir Azerbaycan şehrinin hem de büyük bir petrol tankerinin adıdır.

2-Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na “İstanbul’a kadar niye yürüyor ki, hızlı trene binsin” diye akıllarınca çok “cin” laflar sokuşturanlar, kendilerine niye trene değil de, 'off-shore’larda kayıtlı, milyonlarca dolarlık, onlarca gemicik ve tankerlere biniyorlar?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ulusal üretim olmazsa işsizlik bitmez 13 Temmuz 2021 | 88 Okunma Söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil! 06 Nisan 2021 | 18 Okunma Akıncı’ya en iyi cevap, ‘İlhak ve İltihak’! 15 Ekim 2019 | 297 Okunma Yeşil pasaport popülizmi! 10 Ekim 2019 | 286 Okunma Zam, zam, zam... Ucuzluk ne zaman? 08 Ekim 2019 | 376 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar