Muhaliflerin katli vaciptir!

Siyasal İslamcılık zihniyetinin insanlığın da, İslam’ın da en büyük belası olduğu bir gerçek.Bu kafa İslam dinini, kendi şahsi menfaatleri, hırsları ve siyasi çıkarları için...

Siyasal İslamcılık zihniyetinin insanlığın da, İslam’ın da en büyük belası olduğu bir gerçek.

Bu kafa İslam dinini, kendi şahsi menfaatleri, hırsları ve siyasi çıkarları için istismar etmeyi bir yöntem olarak kullanmaktan hiç çekinmez.

Emevi-Vahhabi zihniyeti, kendilerine muhalif ve karşıt olarak gördüklerini, hatta eleştirenleri bile hain ve dinsiz ilan ederek, yargısız infaz ederler.

Yani bunların Ortaçağdan kalan yoz ve yobaz adet ve gelenekleri, din maskesi ile insanların karşısına çıkarılır bu kafa tarafından.

Yönetimi ve devlet idaresini dincileştirerek, karşıtlarını böylece din düşmanı ve karşıtı olarak göstermek suretiyle hain ve dinsiz diye suçlarlar.

Bu habis virüs Emevi-Vahhabi zihniyeti tarafından her türlü muhalif harekete ve/veya muhalif isimlere hain ve dinsiz damgası vurmak suretiyle tüm İslam dünyasına yayılmaktadır maalesef.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ulusal üretim olmazsa işsizlik bitmez 13 Temmuz 2021 | 88 Okunma Söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil! 06 Nisan 2021 | 18 Okunma Akıncı’ya en iyi cevap, ‘İlhak ve İltihak’! 15 Ekim 2019 | 297 Okunma Yeşil pasaport popülizmi! 10 Ekim 2019 | 286 Okunma Zam, zam, zam... Ucuzluk ne zaman? 08 Ekim 2019 | 376 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar