Soros ‘Beyaz Miğferi’ Trump’ın başına geçirdi!

CIA’nın tüm karanlık ve kirli tezgâhlarını, “sivil toplum” görünümlü ve “insan hakları vb.” gibi değerlerin savunucusu maskesiyle uluslararası çapta finanse eden George Soros, bu sefer de ABD...

CIA’nın tüm karanlık ve kirli tezgâhlarını, “sivil toplum” görünümlü ve “insan hakları vb.” gibi değerlerin savunucusu maskesiyle uluslararası çapta finanse eden George Soros, bu sefer de ABD Başkanı Trump’ın kafasına “beyaz bareti” taktı. O Soros ki, Davos’ta yapılan 48. Dünya Ekonomik Forumu’nda “Trump yönetimini dünya için tehdit olarak görüyorum” diyebilecek kadar Trump karşıtıydı. Malum, Macar asıllı G. Soros, ABD’nin, Gürcistan’dan, Ukrayna’ya bütün “sözde renkli devrim tezgâhlarının “baş aktörü ve finansörleri arasındadır.
Dünyanın neresinde bir kışkırtma-provokasyon-kumpas varsa Soros adı ve izi oradan çıkar mutlaka.
Ama Macar kökenli olan bu karanlık ve tehlikeli dolar milyarderinin, Macaristan’da zerre kadar itibarı ve etkisi yok. Macaristan Devlet Başkanı Soros’u halk düşmanı olarak görüyor.
Gelin görün ki, CIA’nin bayatlamış ve demode olmuş provakatif-gizli kapaklı, kirli ve karanlık operasyonlarını, Suriye’de bir kez daha tekrarlamasının aleti “Beyaz Miğferler / Baretliler (White Helmets)” isimli provokatör örgüt, son tezgahıyla Trump’ın da bu büyük yalana ortak olmasını başarmış görünüyor.
Trump, seçimlerde Rusya’nın desteğini aldığı iddialarından kurtulmak için olsa gerek, Beyaz Miğferler’in hem senaryosunu yazıp, hem de filmini çektiği, bayat propagandalarını “gerçek zannedip ve/veya kabul edip” Suriye’ye karşı operasyondan söz edip, savaş tamtamları çalmaya başladı çünkü.
Beyaz Miğferler olarak adlandırılan, El-Kaide’nin uzantısı cihatçı El-Nusra’nın propaganda aracı olarak faaliy...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ulusal üretim olmazsa işsizlik bitmez 13 Temmuz 2021 | 88 Okunma Söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil! 06 Nisan 2021 | 18 Okunma Akıncı’ya en iyi cevap, ‘İlhak ve İltihak’! 15 Ekim 2019 | 297 Okunma Yeşil pasaport popülizmi! 10 Ekim 2019 | 284 Okunma Zam, zam, zam... Ucuzluk ne zaman? 08 Ekim 2019 | 376 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar