Testi çatladı!

16 Nisan 2017 tarihinde yapılan ve şaibe karıştırılan referandumda, başta Ankara ve İstanbul olmak üzere, sözde “Evet” ama gerçekte “Hayır” çıktığının dünya alem...

16 Nisan 2017 tarihinde yapılan ve şaibe karıştırılan referandumda, başta Ankara ve İstanbul olmak üzere, sözde “Evet” ama gerçekte “Hayır” çıktığının dünya alem farkında.

En çok farkında olanlardan birisi de kuşkusuz ki T. Erdoğan olmalı.

Öte yandan, ülkeyi ekonomiden-diplomasiye, eğitimden-turizme kadar hemen her alanda açmaza ve çıkmaza sürükleyen AKP iktidarı da şaşırmış ve paniklemiş bir görüntü veriyor.

Açıklanan ve de açıklanmayan ciddi bazı kamuoyu araştırmalarında, başta Ankara ve İstanbul olmak üzere büyükşehir belediyelerinde AKP’nin giderek zayıfladığı ve oy kaybettiği görülüyor.

T. Erdoğan AKP teşkilatlarına ve belediye başkanlarına “metal yorgunluğundan” bahsediyor ama Millete artık AKP’nin bu tek parti iktidarından “gına geldiğini”, bıkıp-usandığını ise görmek istemiyor.

AKP’de “metal yorgunluğu”, millette ise “mental (zihin) yorgunluğu” olduğu aşikâr.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ulusal üretim olmazsa işsizlik bitmez 13 Temmuz 2021 | 88 Okunma Söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil! 06 Nisan 2021 | 18 Okunma Akıncı’ya en iyi cevap, ‘İlhak ve İltihak’! 15 Ekim 2019 | 297 Okunma Yeşil pasaport popülizmi! 10 Ekim 2019 | 286 Okunma Zam, zam, zam... Ucuzluk ne zaman? 08 Ekim 2019 | 376 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar