Bunları 'Malta tankerleri' götürecek!

Allah ile aldatan, laiklik karşıtı, Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı, yobaz zihniyetin özelliği aynı zamanda dünya malına tamah eden, mal-mülk sevdalısı, aç gözlü haramzadeler...

Allah ile aldatan, laiklik karşıtı, Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı, yobaz zihniyetin özelliği aynı zamanda dünya malına tamah eden, mal-mülk sevdalısı, aç gözlü haramzadeler olmalarıdır.

"Sıffin" savaşından beri "Allah ile aldatan", güzel dinimizi kendi siyasi ve şahsi çıkarları için istismar eden, mezhepçi-siyasal islamcı bu güruh ve kafa ile din üzerinden veya Alevi-Sünni ya da sağ-sol kamplaşmaları ve kutuplaşmalarıyla mücadeleye etmek doğru bir yöntem değildir.

Yapılması gereken; bu haramzadelerin, "tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan" kamu kaynaklarından ve hazineden rüşvet, yolsuzluk, kayırma gibi türlü yöntemlerle çaldıkları ve mal edindikleri haksız kazanç ve servetlerin-yine hukuk içinde- mutlaka ama mutlaka hesabının sorulmasıdır.

Yakın gelecekte yapılacak tüm seçim kampanyalarının muhalefet açısından belirleyici ve öncü konusu "yolsuzluklar" olmalıdır.

YOLSUZLUK MAHKEMELERİ

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ulusal üretim olmazsa işsizlik bitmez 13 Temmuz 2021 | 88 Okunma Söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil! 06 Nisan 2021 | 18 Okunma Akıncı’ya en iyi cevap, ‘İlhak ve İltihak’! 15 Ekim 2019 | 297 Okunma Yeşil pasaport popülizmi! 10 Ekim 2019 | 286 Okunma Zam, zam, zam... Ucuzluk ne zaman? 08 Ekim 2019 | 376 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar