Filo kiralamada hibrit dönemi

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de hibrit otomobiller, filo kiralama şirketlerinin radarına girdi. Yoğun olarak dizel otomobillerin tercih edildiği kiralama sektöründe, hibrit dönemi başladı. İlk olarak DRD Filo Kiralama...

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de hibrit otomobiller, filo kiralama şirketlerinin radarına girdi. Yoğun olarak dizel otomobillerin tercih edildiği kiralama sektöründe, hibrit dönemi başladı.

İlk olarak DRD Filo Kiralama, uzun dönemli bireysel kiralama markası OneCar'ın filosunda Toyota, Lexus ve Kia gibi markaların hibrit modellerine yer verdi. Diğer kiralama şirketlerinin de bu değişime ayak uyduracağı tahmin ediliyor.

DRD Filo Kiralama Genel Müdürü İlkay Ersoy, küresel kiralama şirketlerinin araç parklarının yüzde 2 ila yüzde 5'i arasında portföylerini hibrit araçlara dönüştürdüğünü söyledi. Türkiye'de de zaman içinde bu dönüşümün gerçekleşeceğini ifade eden Ersoy, bu konudaki ilk adımı bireysel yıllık kiralama markası OneCar ile başlattıklarını kaydetti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hafif ticariler elektriklendi 25 Mart 2024 | 60 Okunma Türklerin elektrikli otoda şartı en az 400 km menzil 18 Mart 2024 | 134 Okunma ÖTV muafiyetli oto satışı %48 11 Mart 2024 | 259 Okunma Oto kiralamada voltaj yükseliyor 04 Mart 2024 | 101 Okunma Otobüsler de elektrikleniyor 26 Şubat 2024 | 141 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar